EURO 2024 – kako da se kladimo i šta da očekujemo?

Odbrojavaju se dani do početka evropskog prvenstva u fudbalu. Očekuje nas fenomenalan fudbal i sjajna prilika za sve kladioničare. Biće veoma uzbudljivih utakmica i veoma dobrih kvota. Pogledajte analizu evropskog prvenstva od strane našeg tima i savete za kladjenje na EURO 2024.

Home » EURO 2024 – kako da se kladimo i šta da očekujemo?

Nemačka će biti domaćin EURO 2024 i verovatno svi željno iščekujemo da počne ovaj šampionat koji se održava na svake 4 godine.

Medjutim, ovaj EURO je poseban za Srbiju. San koji smo sanjali pune 24 godine. Tačnije od Evropskog prvenstva 2000 kada smo izgubili u četvrtfinalu od Holandije sa 6-1.

Ovaj EURO se razlikuje i po tome što prvi put imamo 24 reprezentacije koje su rasporedjene u 6 grupa. To znači da nas ukupno očekuje 51 utakmica, od čega 36 utakmica u grupnoj fazi takmičenja.

To je svakako sjajno jer svaki kladioničar zna da se pare uzimaju u grupnoj fazi takmičenja. A možete povezati i više utakmica na tiket i svakako povećati svoje šanse za dobitak.

Šta se promenilo u formatu takmičenja?

Zapravo nema puno promena u samom formatu takmičenja. Imamo grupnu fazu takmičenja gde se u svakoj grupi nalazi po 4 reprezentacije i svako će igrati sa svakim. Ukupno 36 utakmica, a prva utakmica se igra na Alianz Areni 14.06.2024. kada se sastaju Nemačka i Škotska.

Nemačka je domaćin i jedan od favorita za osvajanje prvenstva tako da svi očekujemo rutinsku pobedu protiv Škota bez primljenog gola. Dakle sigurna pobeda na Nemačku, pobeda Nemačke u hendikepu, Nemačka postiže 3 ili više golova, dupla pobeda na Nemačku. Sve su to opcije koje se očekuju od prve utakmice na prvenstvu.

EURO 2024 kladjenje

Da se mi vratimo formatu takmičenja i pravilima koja su se promenila, a kasnije ćemo pričati o tipovima za kladjenje na EURO 2024.

Još jedna bitna promena u formatu takmičenja jeste ta što će se pored svake prve dve reprezentacije kvalifikovati i selekcije koje završe grupnu fazu na trećem mestu. Ali ne sve selekcije. Već samo najbolje 4 trećplasirane ekipe. Na ovaj način, u sledeću fazu takmičenja prolazi ukupno 16 timova. Po prvi put postoji osmina finala na evropskom prvenstvu.

Šta znači ovo za kladioničare?

Ovo znači da će treća runda grupne faze biti mnogo zanimljivija, a samim tim će i kvote na utakmicama biti znatno veće. Svakako da očekujemo i sada kalkulacije od selekcija koje nakon prva dva kola izbore plasman u nokaut fazu, ali uživaćemo u daleko boljem fudbalu. Iskreno se nadam da će tako biti.

Ono što možete da igrate tokom evropskog prvenstva svakako jesu sing utakmice, ali i opcija bet bildera gde sami možete odabrati dogadjaje za koje smatrate da se mogu desiti. Tako na primer možete kombinovati broj kornera, broj auta, žutih kartona, broj golova, i sve to vezati na isti tiket. Ukoliko ste pak ljubitelj tradicionalnog kladjenja, onda su sistemi za kladjenje koje sam u ranijim postovima preporučio možda pravo rešenje za vas.

Analiza grupne faze evropskog prvenstva za kladjenje

Kao što sam već i spomenuo očekuje nas 36 utakmica evropskog prvenstva na koje se možemo kladiti. Online kladionice su već postavile kvote na koje se možete kladiti, a postoje i izraziti favoriti. Medjutim, ovo je veliko takmičenje i kvote ne mogu biti male.

Naš tim je analizirao sve grupe evropskog prvenstva i tipovao utakmice koje se igraju u grupnoj fazi. Pored toga, analizlrali smo i ponudu kvota Superbet online kladionica, Primobet, Maxbet i Meridian kladionice. Pogledajte našu analizu po grupama.

Grupa A: Nemačka, Švajcarska, Madjarska i Škotska

U ovoj grupi se sastaju Nemačka, Škotska, Švajcarska i Madjarska. Svakako da svi očekujemo da će se Nemci nonšalantno prošetati kroz grupu i ostvariti sve 3 pobede. Možda će ih malo namučiti Švajcarska, ali verujemo da će i to dobiti iako smatramo da će u toj utakmici primiti gol. Za drugo mesto će se boriti Švajcarska i Madjarska i u medjusobnom duelu će odlučiti ko će biti bliži da se plasira u narednu fazu.

Pogledajte naše savete za kladjenje i tipove za utakmice u Grupi A:

📆 Datum⏱︎ Vreme⚽ Utakmica💰 Tip (naša prognoza)
14.06.21:00Nemačka – ŠkotskaNemačka pobedjuje u oba poluvremena
15.06.15:00Madjarska – ŠvajcarskaOba tima daju gol
19.06.18:00Nemačka – MadjarskaNemačka pobedjuje sa 2 ili više razlike
19.06.21:00Škotska – ŠvajcarskaŠvajcarska pobedjuje
23.06.21:00Švajcarska – NemačkaOba tima daju gol
23.06.21:00Škotska – MadjarskaNerešeno

Grupa B: Španija, Hrvatska, Italija i Albanija

U Grupi B se nalaze Španija, Hrvatska, Italija i Albanija. Ovo je jedna od težih grupa na evropskom prvenstvu i za prvo mesto očekujemo da će se boriti tri tima. Ja lično smatram da Hrvatska i Italija mogu završiti bolje plasirane nego Španija, ali da će se Španija svakako kvalifikovati za sledeću fazu kao trećeplasirana ekipa.

Naš savet za kladjenje na utakmice Grupe B:

📆 Datum⏱︎ Vreme⚽ Utakmica💰 Tip (naša prognoza)
15.06.18:00Španija – HrvatskaNerešeno
15.06.21:00Italija – AlbanijaX-1
19.06.15:00Hrvatska – AlbanijaHrvatska pobedjuje bez da primi gol
20.06.21:00Španija – ItalijaOba tima daju gol
24.06.21:00Hrvatska – ItalijaOba tima daju gol
24.06.21:00Albanija – Španija3+

Sve tipove i kombinacije koje smo naveli možete pronaći u Superbet kladionici.

Superbet

SuperBet

Sjajna kladionica za EURO 2024 i FREEBET za nove igrače

Grupa C: Engleska, Srbija, Danska i Slovenija

Svakako da je ovo grupa koja je nama najzanimljivija. Grupa nam nije ni malo laka, ali imamo realne šanse da se plasiramo dalje. Mitrović i Vlahović su u dobroj formi i ukoliko nas Englezi ne demotivišu u prvoj utakmici i prodjemo bez crvenog kartona idemo dalje.

Pogledajte kako smo tipovali utakmice Grupe C:

📆 Datum⏱︎ Vreme⚽ Utakmica💰 Tip (naša prognoza)
16.06.18:00Slovenija – DanskaDanska pobedjuje
16.06.21:00Srbija – EngleskaOba tima daju gol
20.06.15:00Slovenija – SrbijaSrbija pobedjuje sa 2 ili više razlike
20.06.18:00Danska – Engleska3+
25.06.21:00Engleska – SlovenijaEngleska pobedjuje bez primljenog gola
25.06.21:00Danska – SrbijaOba tima daju gol

Grupa D: Francuska, Holandija, Poljska i Austrija

Još jedna veoma interesantna grupa na ovom EURO prvenstvu. Kvote na utakmice u ovoj grupi su baš dobre i nadamo se da je ovo savršena prilika za kladjenje. Poljska, Holandija, Austrija i Francuska. Francuzi su realno kandidat za prvo mesto, ali im put do čela Grupe D uopšte neće biti lak. Holandija ima brz i dobar tim i svakako da pretenduju na prvu ili drugu poziciju. Očekujemo dosta golova u ovoj grupi, a gde ima golova ima i dobitaka.

Pogledajte naše prognoze za Grupu D:

📆 Datum⏱︎ Vreme⚽ Utakmica💰 Tip (naša prognoza)
16.06.15:00Poljska – Holandija4+
17.06.21:00Austrija – FrancuskaTačan rezultat 0:2
21.06.18:00Poljska – AustrijaNerešeno
21.06.21:00Holandija – FrancuskaOba tima daju gol
25.06.18:00Holandija – AustrijaOba tima daju gol
25.06.18:00Francuska – PoljskaX-1

Grupa E: Belgija, Slovačka, Rumunija i Ukrajina

Možda jedna od najslabijih grupa na ovom evropskom prvenstvu. Belgija, Slovačka, Rumunija i Ukrajina će odmeriti snage u ovoj grupi i boriti se za plasman u osminu finala. Ovo je grupa koju bi možda trebalo da izbegavate za kladjenje. Medjutim ukoliko ste ljubitelj.kladjenja na nerešeno, X na poluvremenu ili 0-2 gola, onda je možda ovo baš prava grupa za vas. Ono što je svakako najočiglednije jeste da će se Belgija kvalifikovati kao prvoplasirana ekipa.

Tipovi za kladjenje u Grupi E:

📆 Datum⏱︎ Vreme⚽ Utakmica💰 Tip (naša prognoza)
17.06.15:00Rumunija – Ukrajina0-2
17.06.18:00Belgija – SlovačkaBelgija pobedjuje
21.06.15:00Slovačka – Ukrajina0-2
22.06.21:00Belgija – RumunijaOba tima daju gol
26.06.18:00Slovačka – RumunijaNerešeno
26.06.18:00Ukrajina – BelgijaBelgija pobedjuje

Grupa F: Portugal, Turska, Češka i Gruzija

U Grupi F nalaze se Portugal, Turska, Gruzija i Češka. Očekujemo da će se Portugal rutinski naći na prvom mestu, mada će imati malo problema u utakmici sa Turskom. Najinteresantnija utakmica u ovoj grupi će biti ona izmedju Turske i Češke koja će direktno odlučivati ko će se kvalifikovati za osminu finala.

Naša prognoza utakmica grupe F:

📆 Datum⏱︎ Vreme⚽ Utakmica💰 Tip (naša prognoza)
18.06.18:00Turska – GruzijaTuska pobedjuje
18.06.21:00Portugal – ČeškaNerešeno
22.06.15:00Gruzija – Češka0-2
22.06.18:00Turska – PortugalPortugal pobedjuje
26.06.21:00Češka – TurskaTurska pobedjuje i oba tima daju gol
26.06.21:00Gruzija – PortugalPortugal dobija bez primljenog gola

Kvote na favorite za osvajanje prvenstva

Ko ima najviše šansi da osvoji EURO 2024? Ko su sve favoriti za finale? Da li neko može da iznenadi na ovom evropskom prvenstvu.

Mnoga su pitanja na koja na žalost nemamo odgovor. Znamo ko su favoriti za osvajanje po kvotama koje su dale kladionice i u potpunosti se slažemo sa tim. Medjutim, mnogo faktora utiče na to ko ima najveće šanse za osvajanje prvenstva.

Upravo to je razlog zbog čega su ova takmičenja zanimljiva za gledanje i zašto su dobra prilika za kladjenje.

Pogledajte ko su prva tri favorita za osvajanje na osnovu kvota online kladionica:

Engleska – Kvota na Engleze da osvajaju EURO 2024 je 4.50

Englaska na EURO 2024 stiže veoma motivisana i jedan je od glavnih favorita za osvajanje prvenstva. Harry Kane će predvoditi ovu podmladjenu selekciju sa mladim nadama poput Fil Fodena i Bukaya Saka. Ukoliko uspeju da učvrste svoju odbranu možda i imaju šanse da konačno naprave neki uspeh na evropskom prvenstvu.

Superbet online kladionica u ponudi ima kvote za EURO 2024 koje ne možete pronaći u drugim online kladionicama u Srbiji. Pogledajte na šta se sve možete kladiti kada je Engleska reprezentacija u pitanju.

Superbet

SuperBet

Freebet bonus dobrodoslice za nove igrace

Francuska – Kvota da Francuzi osvoje EURO je 4.80

Francuska možda realno ima i najjači tim na papiru za osvajanje evropskog prvenstva. Imaju zvezdu Kilijana Mbapea, sjajnog i iskusnog igrača kao što je Antoan Grizman, a poznati su po timskom radu i dominaciji na terenu. Ukoliko ne bude nekih većih oscilacija u atmosferi u timu mogu svakako daleko da doguraju. Možda na pomolu i jeste upravo finale Engleska vs Francuska.

Primobet kladionica ima najbolje kvote ako želite da se kladite da će Francuska osvojiti prvenstvo. Pored toga očekuje vas i sjajan bonus dobrodošlice za nove igrače, kao i freebet bonusi raznim danima u nedelji.

Primobet kladionica

Primobet

Freebet bonusi i cashback bonusi tokom prvenstva

Kvota da Nemačka osvoji prvenstvo je 7.00

Nemci su domaćini evropskog prvenstva i svakako da imaju ogromnu podršku koja im je i više nego potrebna. Nemački fudbal je izuzetno kvalitetan što su Bayern, Dortmund i Leverkusen ove sezone i pokazali. Nemaju neka velika imena u timu, tj nemaju istaknute zvezde, ali svakako imaju tim od kojeg se očekuje mnogo. Pa zašto da ne i titula na domaćem terenu.

Kladjenje na strelce na evropskom prvenstvu

Kladjenje na strelce evropskog prvenstva je uvek zanimljiv izbor za kladjenje, kvote koje su u ponudi su veoma primamljive. Svakako da nije lako pogoditi koji igrač će na nekom turniru postići najviše golova, ali potrebno je samo malo da razmislite kako bi sebi povećali šanse.

Svako od nas ima neku reprezentaciju koja mu je favorit za osvajanje evropskog prvenstva. Napadači koji igraju u selekcijama koje imaju šanse da odigraju najveći broj utakmica imaju i najviše šansi da postanu najbolji strelci turnira. Medjutim, nije to jedino na šta je potrebno da obratite pažnju.

Obratite pažnju na raspored utakmice koje igra tim u kojem se nalazi vaš igrač, kao i koliko golova očekujete da će ta reprezentacija postići. Ove godine se nekoliko reprezentacija izdvaja kao favorit, a mnogi prognoziraju da će upravo Englezi, Francuzi i Nemci postići veliki broj golova.

Još nekoliko bitnih stvari koje je potrebno da uzmete u obzir jesu ostali igrači u timu, jer ukoliko jedna selekcija ima dva vrhunska napadača manja je verovatnoća da jedan od ta dva napadača bude najbolji strelac turnira. Upravo je to slučaj sa timom Engleske, gde se očekuje da igrači iz sredine terena postignu dosta golova.

Pogledajte naše vidjenje ko ima najviše šansi da postigne najviše golova na evropskom prvenstvu:

Kilijan Mbape – Kvota da će Mbape biti najbolji strelac turnira je 6.00 u Superbet kladionici. Francuska reprezentacija će se osloniti na njega i Griezmana kada je napad u pitanju i ima veoma lagan put kroz grupnu fazu takmičenja gde očekujemo da će postići minimalno 6 golova. Svakako da u toj situaciji Mbape mora postići makar 3 gola do osmine finala. Ovaj igrač je briljirao i na prošlim prvenstvima, a ove godine od njega zavisi da li će Francuska dogurati daleko. Ukoliko francuzi uspeju da stignu do finala evropskog prvenstva vrlo verovatno je da će Kilijan Mbape biti proglašen za najboljeg strelca turnira.

Jamal Musiala je krilni napadač Bayern Minhena i svakako da mlada nada Nemačke reprezentacije može da se proslavi na ovom evropskom prvenstvu. Nemačka igra sa reprezentacijama u grupi koje ne mogu da joj pariraju i očekujemo veliki broj golova za nemce u grupnoj fazi takmičenja. Igraju protiv reprezentacija gde će do izražaja doći njihova brzina po krilima, a svakako da u sredini imaju igrače koji znaju kako da kreiraju šansu za gol. Kvota da će Musiala biti najbolji strelac na turniru je 25.00 u Superbet kladionici.

Ovo su dva igrača koja po nama imaju realne šanse da postignu najviše golova, ali sve zavisi i od ostalih igrača u timu. Iskomentarisaćemo zašto na spisku nema ni jednog engleskog igrača, kao ni Lukakua.

Harry Kane, Jude Bellingham, Bukayo Saka i Phil Foden. Čak 4 igrača engleske reprezentacije od koji očekujemo da će postići gol na prvenstvu. Kada imate ovakvu konkurenciju u postizanju golova, pametnije je da se ne kladite da će neko od njih biti najbolji strelac turnira.

Romelu Lukaku će svakako postići minimum 2 ili 3 gola na prvenstvu. Medjutim, Kevin De Bruyne je neko od koga Belgija očekuje da ima nekoliko asistencija, ali i da izvodi prekide i penale ukoliko ih bude. Ovo su dva igrača koja će medjusobno podeliti 80% postignutih golova na prvenstvu.

Kako da odaberete online kladionicu za kladjenje na EURO 2024

Ono što je potrebno da uradite pre početka evropskog prvenstva jeste da odaberete online kladionicu u kojoj ćete se kladiti. Potrebno je da razmotrite nekoliko činjenica, a mi ćemo vam dati par saveta. Svakako da online kladionice koje mi preporučujemo mogu biti dobarizbor i ne možete pogrešiti. Ali ipak potrebno je da odaberete najbolju kladionicu za vaše potrebe.

  • Kladite se u legalnim online kladionicama – Svakako da je veoma bitno da se kladite u online kladionicama koje imaju dozvolu za rad u Srbiji i prihvataju igrače iz Srbije. Na taj način imate dodatnu sigurnost da ćete moći da isplatite dobitak ukoliko vam prodje neki tiket.
  • Iskoristite ponudu bonusa za nove igrače – Evropsko prvenstvo je jako dobra prilika da online kladionice svojim freebet bonusima privuku nove igrače. Pogledajte ko ima najbolju ponudu bonusa i iskoristite priliku. Pojavile su se mnoge nove online kladionice u Srbiji sa FREEBET bonusima i svakako da je korisno da pogledate koje bonuse imaju u ponudi.
  • Proverite metode za uplatu i isplatu depozita – Svakako pre nego što otvorite nalog proverite da li su podržane metode plaćanja koje vama odgovaraju.
  • Odaberite online kladionicu koja ima dobre kvote za EURO 2024 – Vi želite da se kladite i želite da dobijete najbolju moguću kvotu za vaš tiket. Nema potrebe da otvorite nalog u online kladionici koja nema konkurentnu ponudu kvota.
  • Kladjenje uživo i praćenje utakmica na aplikaciji – Proverite da li je moguće kladiti se uživo, kao i da li vam je omogućeno da gledate uživo prenose evropskog prvenstva.

Pogledajte top 5 kladionica za kladjenje na EURO 2024 koje vam naš tim preporučuje:

Superbet

SuperBet

Freebet bonus dobrodoslice za nove igrace

Primobet kladionica

Primobet

Bonus dobrodošlice do 35.000 dinara

MaxBet bonus

Maxbet

Poklon besplatan tiket od 1000 dinara za nove igrače

Meridian bonus

Meridian

Freebet bonus bez uslova za nove igrače

Efbet bonus

Efbet

Bonus dobrodošlice do 20.000 dinara

18+ Kladjenje u online kladionicama i igranje igara na sreću mogu biti veoma zabavni. Kada se kladite za pravi novac budite svesni da uvek postoji rizik da izgubite novac. Zbog toga je veoma važno da igrate odgovorno, a ukoliko imate bilo kakvih poteškoća savetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

© Copyright 2023 Online kladionice u Srbiji | BetKladionica.rs