Kako se kladiti putem mCash u online kladionicama u Srbiji

Ukoliko želite da se kladite online i uplatite novac na nalog koristeči mCash na ovoj stranici možete saznati sve što vas interesuje.

Koje online kladionice u Srbiji primaju mCash uplate. Koja kladionica daje najveći bonus za mCash uplatu. O čemu je potrebno da vodite računa, kao i da li postoje neki dodatni troškovi. Za početak, ukratko ćemo predstaviti i reći malo više o mCash opciji za plaćanje.

mCash je potpuno nova usluga koju nude pojedine banke. Može se reći da je ovo samo još jedan korak u iznalaženju najpogodnije, a u isto vreme i najbezbednijeg načina plaćanja. Prvo je tu bilo klasično bankarstvo gde ste morali da odete u banku da biste obavili bilo kakvu transakciju, zatim se pojavilo internet bankarstvo, a odmah za njim i mobilno bankarstvo.

Mobilnost bankarskih usluga postao je imerativ svake banke. Pa se sada mnogim bankarskim uslugama može pristupiti preko samog mobilnog telefona. Sada imamo plaćanje virtuelnim platnim karticama pomoću NFC tehnologije koju svaki pametni telefon ima i plaćanje pokazivanjem ili skeniranjem QR koda.

U poslednje vreme aktuelna je i nova usluga, to je mCash. Ovu uslugu nudi nekoliko banaka i generalno je namenjena slanju novca. Za sada je samo Telenor Mobi Banka banka prepoznala potencijal mCash-a u oblasti online klađenja. Telenor Mobi Banka je sklopila saradnju sa meridianbet, koja je mCash usvojila kao jedan od načina uplate. Nijedna druga online kladionica ne prihvata mCash kao način uplate.

Meridian bonus

Meridian kladionica

Bonus dobrodoslice za registraciju

Pored uplate na online kladionce mCash se može koristiti i za slanje novca, ali i podizanje na bankomatu. Ovo vam malo olakšava proces podzianja gotovine, jer ne morate ubacivati platnu karticu u bankomat, već se jednostavno skenira bar kod sa telefona.

mCash uplate na nalog u kladionici – Sve što je potrebno da znate

Za korišćenje mCash usluge vi morate imati otvoren račun i aktivirano mobilno bankarstvo kod banke. Obzirom na to da se ovde radi o uplaćivanju na online kladionicu i da samo Telenor Mobi Banka nudi mCash kao način uplate i to samo u jednoj online kladionici, MeridianBet, baš i nemate mnogo prostora za razmišljanje.

Iako kladionice teže da što više olakšaju proces uplate i isplate, našim bankama to baš i nije prioritet, za ovu vrstu poslovanja više su zainteresovani e-novčanici i ostali platni sistem bazirani na vaučerima.

Dakle, da biste uplaćivali na online kladionicu putem mCash, morate prvo otvoriti račun kod Mobi Banke i aktivirati mobilno bankarstvo. Ono što je pozitivno je da račun u Mobi Banci možete otvoriti preko njihove mobilne aplikacije. Svaki od računa uključuje mobilno i internet bankarstvo, jedino se razlikuju naknade za održavanje računa, kao i ostale naknade u vezi transakcija koje banka nudi.

Uplate putem mCash na online kladionice u Srbiji

Uplate preko mCash je veoma jednostavna, možda čak jednostavnija i od plaćanja platnom karticom, a definitivno jednostavnija od plaćanja nekom vrstom vaučera. Ceo proces uplate obavljate od kuće, preko mobilnog telefona. Potrebno je samo da imate dovoljno novca na računu. Kao što smo više puta rekli, samo Mobi banka nudi mCash uslugu kojom može da se uplaćuje na online kladionicu, za sad samo na MeridianBet.

Isplate putem mCash na online kladionice

Na žalost, nije moguće vršiti isplate sa online kladionice na mCash. Zapravo u Srbiji nije moguće vršiti isplate ni na jedan drugi način osim direktno na takući račun ili da lično odete u kladionicu i podignete novac. Kod mCash-a kao metoda plaćanja, isplata i nije neki problem, jer i da je to moguće, novac bi otišao na vaš račun u Mobi Banci.

Troškovi obrade transakcija i limiti

mCash je način uplate koji još uvek krči put ka korisnicima i online kladionicama. Mobi banci je u interesu da njenu uslugu mCash, kao način uplate, prepozna što više online kladionica, dok je MeridianBet-u koji jedini koristi ovu uslugu, u interesu da što više korisnka nju koristi. Zato je korišćenje mCash usluge, po pitanju procesuiranja transakcija, potpuno besplatno.

Nećete platiti nikakvu proviziju kada na ovaj način uplaćujete na kladionicu. Ono što ćete sigurno platiti je naknada za održavanje računa kod Mobi Banke, a ona se kreće od 50 do 400 dinara i zavisi od paketa koji odaberete. Minimalni iznos za uplatu preko mCash je 100 dinara.

Ukupan utisak o mCash uplatama na nalog u online kladionici

mCash kao način uplate na online kladionice je još uvek mlada i nedovoljno poznata metoda. Iako mnoge banke nude sličnu ili istu uslugu kao mCash, jedino se Mobi Banka izborila i počela da ovu uslugu, u saradnji sa MeridianBet, koristi kao način uplate. I da, jedino MeridianBet ima mCash kao način za uplatu, dok isplate preko mCash nisu moguće.

Ovo je bezbedan način za uplatu, jer iza njega stoji Telenor Mobi Banka i QR tehnologija odobrena od strane Narodne banke Srbije. mCash kao način isplate je veoma jednostavan za korišćenje. Ne postoje nikakve provizije na transakcije obavljene preko mCash, a minimalni iznos za uplatu na online kladionice je samo 100 dinara. Međutim, manjak online kladionica je nešto što korisnike može da otera od mCash-a.

Prednosti i mane mCash plaćanja u kladionicama u Srbiji

Prednosti:

  • Brz i jednostavan način za uplatu
  • Od uplate vas deli samo 16-cifreni TAC kod
  • Minimalna uplata je 100 dinara
  • Nema provizija na transakcije

Mane:

  • Za sada je moguća samo uplata na Meridian kladionicu

Često postavljana pitanja o mCash uplatama depozita

Gde mogu da nađem mCash?

mCash je usluga koju pružaju mnoge banke pod sličnim ili istim nazivom, ali samo Mobi Banka nudi mCash za uplatu na online kladionice. Za sad, saradnju ima samo sa MeridianBet. Za uplatu preko mCash potrebno je da instalirate Mobi Bank aplikaciju, otvorite račun kod Mobi Banke i imate dovoljno novca na računu.

Da li je mCash siguran način za uplatu na online kladionice?

Da, potpuno je legalan i bezbedan način za uplatu na online kladionice. Iza mCash stoji Mobi banka, a iza cele tehnologije Narodna banka Srbije. Sve dok vodite računa o bezbednosti PIN koda za pristup aplikaciji i mobilnog telefona, nemate čega da se plašite.

Da li se prilikom plaćanja preko mCash naplaćuju transakcije?

mCash je veoma mlad način za uplatu na online kladionice, a Mobi Banci je u interesu da što više online kladionica i korisnika primeti ovaj način uplate kao pogodan. Zato ne postoje nikakve provizije na transakcije, mada Mobi Banka će vam naplatiti naknadu za održavanje računa.

18+ Kladjenje u online kladionicama i igranje igara na sreću mogu biti veoma zabavni. Kada se kladite za pravi novac budite svesni da uvek postoji rizik da izgubite novac. Zbog toga je veoma važno da igrate odgovorno, a ukoliko imate bilo kakvih poteškoća savetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

© Copyright 2023 Online kladionice u Srbiji | BetKladionica.rs