Sistem za kladjenje na prelaze

Home » Sistem za kladjenje na prelaze

Sistemi za kladjenje su veoma popularni kod kladioničara u Srbiji iz razloga što vas uvek “proda” bar jedna utakmica. Ukoliko ste ljubitelj kladjenja na fudbal i volite da pratite utakmice koje ste odigrali predlažem vam da pogledate i probate sistem koji ja igram već dugi niz godina.

U pitanju je sistem koji meni služi da se zabavim i na neki način ispunim adrenalinom, a pri tom da ne potrošim ogroman novac na kladionicu kada dodje vikend. Naprotiv, sa ovim sistemom sam uvek u plusu, ali još uvek se nisam obogatio 🙂

To ne znači da vi možda nemate više sreće od mene! Sve zavisi od vaših kladioničarskih sposobnosti, a po najviše od toga da li ste rodjeni pod sretnom kladioničarskom zvezdom.

Kako bih vas uveo u moj sistem u sistemu za prelaze, prvo ću krenuti od osnovnih stvari i objasniti vam šta je to sistem, šta je kombinacija, kako se računaju kombinacije i sve što vam je potrebno da znate o sistemskom kladjenju.

Šta je to sistem za kladjenje

Sistem za klađenje na fudbal je strategija koju igrač koristi kako bi povećao svoje šanse za dobitak. Postoje različiti sistemi za kladjenje, ali sve strategije imaju jedan zajednički cilj, a to je smanjiti rizik gubitka novca tokom klađenja. Suština je u tome da pokrijete sve moguće kombinacije kako biste smanjili rizik od gubitka.

Na primer, ukoliko se odlučite za sistem 3/5 to znači da garantujete da ćete pogoditi 3 od 5 parova na vašem tiketu. Kako biste pokrili sve moguće kombinacije koje ovaj sistem nosi sa sobom potrebno je da odigrate 10 tiketa sa po 3 para na svakom. U suštini, sistem za kladjenje je ništa drugo do skraćenog zapisa svih mogućih kombinacija.

Kombinacija predstavlja jedan tiket unutar sistemskog tiketa. U ovoj situaciji našeg primera, to je jedan pojedinačni tiket od 3 para. U zavisnosti koliko parova odaberete i koliko garantujete da možete pogoditi, obračunava se i broj ukupnih kombinacija.

Na našem primeru sistema 3/5 koji ima 10 kombinacija, svih 10 kombinacija će biti dobitne ukoliko pogodite svih 5 parova. Dakle, ukoliko pogodite svih 5 parova vi imate 10 dobitnih tiketa i na svakom tiketu po 3 para. Medjutim, pogodili ste svih 5 parova a opet ni na jednom tiketu se ne nalazi 5 parova.

Da biste izbegli ovu situaciju da se nervirate ukoliko prodje svih 5 parova, potrebno je da uključite i tiket sa svih 5 parova. To ćete učiniti na sledeći način 3+5/5. Dolazimo do pojma sistem u sistemu. Kada kombinujete dva sistema unutar jednog (3/5 + 5/5) broj kombinacija oba sistema se sabira i u našem slučaju u pitanju je 11 kombinacija. Deset kombinacija od po 3 para na tiketu plus jedan tiket na kojem se nalazi svih 5 parova.

Sada kada ste razumeli osnovne pojmove o sistemima za kladjenje i kombinacijama, spremni ste za sistem u sistemu za kladjenje na prelaze.

Sistem u sistemu za kladjenje na prelaze (3+5/5)

Ovo je sistem koji sam napravio dok sam još uvek studirao. Jedno veče uzeo sam literaturu o verovatnoći i statistici da pročitam s obzirom da me je oduvek interesovalo. Monte Karlo metode. Prvi naslov i recenica “Ovo su metode na kojima su zasnovane sve igre na sreću”. Ove metode su me jako zainteresovale i proveo sam celu noć čitajući, da bi oko 5 ujutro napravio ovaj sistem.

O čemu se zapravo radi.

Potrebno je da odaberete 13 utakmica i odigrate prelaz iz iksa. Da biste povratili novac, potrebno je da imate pogodjenih 5 parova, mada možete dobiti i sa samo 3 pogodjena para. Da bi vam ovaj sistem bio isplativ potrebno je da kvote na prelaze budu minimum 4.00. Moj savet vam je da birate tvrde lige sa ne mnogo golova i igrate na favorite (kvota na pobedu domaćina da bude 1.30 do 1.60) kako biste povećali verovatnoću da pogodite konačan ishod.

Hajde da počnemo sa primerom. Uzmite papir i olovku i odaberite 13 utakmica gde očekujete tvrdu pobedu domaćina.

Mi smo odabrali sledećih 13 parova:

Sistem za kladjenje na fudbal

Nakon što ste odabrali vaših 13 utakmica i upisali na papir prelaze i šifre, potrebno je da ispišete tikete i pravilno rasporedite utakmice na 9 tiketa. Na svakom od 9 tiketa stavljate 5 parova. Uzimate tačno parove iz šablona kako biste pokrili sve moguće kombinacije i kako bi vam sistem bio dobitan ukoliko pogodite 5 parova od odabranih 13.

Naš primer popunjenih tiketa izgleda ovako:

Primer popunjenog sistema za kladjenje

Dakle, da bi nam sistem bio dobitan potrebno je da pogodimo 5 parova i tada ćete sto posto na nekom tiketu imati 3 pogodjena para. Medjutim, kao što možete videti sistem može biti dobitan i ako pogodite samo 3 utakmice, tj ukoliko imate sreće da se 3 pogodjena para nalaze na istom tiketu.

Ovaj sistem možete igrati u skoro svakoj online kladionici u Srbiji, ali je veoma bitno da odaberete kladionicu u kojoj ćete brzo i veoma lako moći da uplatite sistemske tikete. Postoji nekoliko novih online kladionica u Srbiji koje podržavaju uplatu ovog sistema, a svakako jedna od najboljih novih online kladionica jeste Superbet kladionica. Ukoliko otvorite nalog u ovoj kladionici čeka vas i veoma dobar bonus dobrodošlice.

Superbet

SuperBet

Freebet bonus dobrodoslice za nove igrace

Kladionica koju ja koristim kada igram ovaj sistem je MaxBet, iz razloga što su MaxBet kvote na prelaze i više nego dobre i uglavnom veoma veće nego u ostalim kladionicama u Srbiji.

Da biste mogli da odigrate ovaj sistem, potreban vam je šablon po kojem ćete popuniti vaše tikete. Važno je da utakmice napišete na vašim tiketima po šablonu inače nećete pokriti sve moguće kombinacije.

Sistem za kladjenje 5 od 13

Nadam se da će vam ovaj sistem koristiti za zabavu kada dodje vikend. Ovo je idealan način da ispoštujete svoju želju za kladjenjem a da pri tom ne potrošite mnogo novca, a da pri tom budete u dobitku.

Pozdrav i javite nam kako ste prošli!

18+ Kladjenje u online kladionicama i igranje igara na sreću mogu biti veoma zabavni. Kada se kladite za pravi novac budite svesni da uvek postoji rizik da izgubite novac. Zbog toga je veoma važno da igrate odgovorno, a ukoliko imate bilo kakvih poteškoća savetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

© Copyright 2023 Online kladionice u Srbiji | BetKladionica.rs