MMA kladjenje – Najbolje MMA kladionice u Srbiji

Kladite se na najbolje MMA borbe u Srbiji uz pomoć naših eksperata. Ako ste ljubitelj ovog uzbudljivog borilačkog sporta i želite da se okušate u klađenju na MMA, na pravom ste mestu. Naš cilj je da vam pružimo sve potrebne informacije o tome kako da kladite na MMA borbe i kako da povećate svoje šanse za dobitak.

U ovom tekstu ćete pronaći korisne savete i trikove za klađenje na MMA borbe, kao i pregled različitih tipova opklada koje su vam na raspolaganju. Takođe, predstavićemo vam najbolje kladionice za MMA klađenje u Srbiji i detaljno analizirati njihove bonuse i promocije za nove igrače.

Ne propustite priliku da iskoristite najbolje ponude kladionica za MMA klađenje i uz pomoć MMA freebet bonusa povećate svoje šanse za dobitak. Pročitajte naše savete i krenite u akciju!

Najbolje online kladionice za kladjenje na MMA u Srbiji

U Srbiji postoji veliki broj online kladionica koje nude klađenje na MMA borbe, ali neke se ističu svojom ponudom i kvalitetom usluge. Prilikom odabira najboljih MMA kladionica vodili smo se kiterijuma koji mogu uticati na MMA kladjenje, kao što su ponuda MMA turnira, ponuda igara na koje se možete kladiti, bonusi za MMA kladjenje, kao i live streaming opcije.

Ovo su neke od najboljih kladionica za MMA klađenje u Srbiji:

OktagonBet – Online kladionica koja je sponzor mnogih MMA turnira

OktagonBet je online kladionica koja sponzoriše mnoge MMA turnire i pruža najbolje kvote na tržištu za ovaj sport. Pored toga, ova kladionica nudi veliki izbor događaja za klađenje na MMA borbe, čineći je idealnim izborom za sve ljubitelje ovog sporta. Bez obzira na to da li preferirate klađenje na UFC, Bellator, ONE Championship ili neki drugi MMA turnir, OktagonBet vam nudi sve što vam je potrebno da bi vaše klađenje bilo uzbudljivo i profitabilno. Uz visoke kvote i brojne promocije, OktagonBet je jedna od najboljih online kladionica za MMA klađenje u Srbiji.

MaxBet MMA kladjenje uz Freebet bonus dobrodošlice

MaxBet je jedna od vodećih online kladionica u Srbiji, koja je posebno popularna među ljubiteljima MMA borbi. Ova kladionica je poznata po visokim bonusima dobrodošlice koji su dostupni svim novim igračima koji se žele kladiti na MMA borbe. Osim toga, MaxBet nudi i freebet bonuse, što znači da se možete kladiti na svog omiljenog borca u singlu bez rizika. Iskoristite ovu ponudu i pretvorite je u svoju korist.

Kvote koje nudi MaxBet su konkurentne na tržištu, što znači da možete dobiti najbolje moguće margine za svoje MMA klađenje. Ova online kladionica takođe nudi i vrlo brzu aplikaciju za klađenje na MMA, što vam omogućava da brzo i jednostavno postavite svoje opklade na najnovije MMA mečeve. Ukoliko do sada niste otvorili nalog na MaxBet kladionici, sada je prava prilika da to učinite i uzmete do 50.000 dinara freebet bonus.

MaxBet bonus

MaxBet

Bonus dobrodošlice za nove igrače

MeridianBet kladionica – Kladite se na MMA uz freebet bez uslova

Meridianbet je poznata domaća kladionica koja nudi sjajnu ponudu za klađenje na MMA borbe. Sa različitim tipovima opklada i širokim izborom događaja, Meridianbet je idealna kladionica za sve ljubitelje ovog sporta.

Osim toga, ova kladionica ima razne promocije i bonuse za igrače koji se klade na MMA. Jedan od najatraktivnijih bonusa koji Meridianbet nudi je freebet bonus bez depozita, što znači da možete dobiti besplatni ulog za svoju opkladu na MMA borbu. To je odličan način da isprobate svoje sreće bez rizika i upoznate se sa kladionicom.

Bez obzira na vaš nivo iskustva u klađenju na MMA, Meridianbet je odlična opcija za sve igrače koji žele da se kladiti na ovaj sport.

Meridian bonus

MeridianBet

Besplatan Freebet bonus bez depozita

MMA ponuda u kladionicama i najpopularnije vrste opklada na MMA mecevima

MMA je skraćenica za “mixed martial arts”, odnosno mešovite borilačke veštine. Ovo je borilački sport u kojem se takmičari koriste različitim tehnikama iz različitih borilačkih veština, uključujući boks, karate, džudo, rvanje, brazilski džiu-džicu, muay thai i druge.

Najpopularnije vrste opklada na MMA mečevima su:

 • Pobednik meča – Ovo je najjednostavnija vrsta opklade u kladjenju na MMA, gde se igrač kladi na to ko će pobediti meč. Postoje tri mogućnosti za opkladu: pobeda prvog takmičara, pobeda drugog takmičara ili nerešen rezultat. Tehnički nerešen rezultat je termin koji se koristi kada borba mora biti prekinuta jer borac nije u stanju nastaviti zbog slučajne povrede ili prekršaja. Nerešen rezultat se dešava kada borba ide do sudija, a zvaničnici ne mogu utvrditi pobednika.
 • Ukupan broj rundi – Ovo je opklada na to koliko će rundi trajati meč. Igrač se kladi na to da će meč trajati manje od, više od ili tačno onoliko rundi koliko je navedeno u ponudi. Granice koje postavljaju online kladionice se mogu razlikovati i veoma je važno da se kladite u kladionici koja će vam ponuditi nekoliko granica.
 • Način pobede – Ovo je opklada na to kako će takmičar pobediti. Moguće opcije uključuju nokaut, tehnički nokaut, predaja, diskvalifikacija i odluka sudija.
 • Runda pobede – Ovo je opklada na to u kojoj će rundi takmičar pobediti. Igrač se kladi na to koja će runda biti pobednička, ili na to da će pobeda doći u bilo kojoj rundi.
 • Taćan rezultat – Ovo je opklada na tačan rezultat meča, uključujući pobednika i način pobede.

Najpopularniji MMA turniri za kladjenje

Najpopularniji MMA turniri za klađenje su UFC (Ultimate Fighting Championship), Bellator MMA i ONE Championship. Sva tri turnira okupljaju neke od najboljih boraca u svetu MMA, nudeći uzbudljive mečeve i mogućnosti klađenja na različite vrste opklada.

UFC je najveća i najpopularnija MMA organizacija u svetu. Njihovi mečevi se emituju uživo širom sveta i okupljaju veliki broj gledalaca. UFC organizuje redovne događaje, sačinjene od niza borbi, često sa nekoliko glavnih događaja sa vrhunskim borcima. Osim toga, UFC organizuje i velike spektakle poput UFC 229, na kojem su se borili Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov, što je privuklo veliku pažnju ljubitelja MMA širom sveta.

Kladjenje na UFC borbe je svakako najzanimljivije kladjenje na MMA jer su borbe veoma neizvesne što sa sobom nosi veoma visoke kvote. U UFC-u, postoji ukupno 12 težinskih kategorija u kojima se borci takmiče.

Bellator MMA je drugi po veličini MMA turnir u svetu. Ova organizacija takođe okuplja neke od najboljih boraca u svetu i organizuje redovne događaje. Bellator MMA takođe organizuje turnire u različitim kategorijama, sa velikim nagradama za pobednike, što privlači veliku pažnju ljubitelja ovog sporta.

ONE Championship je najveća azijska MMA organizacija, sa sedištem u Singapuru. Ova organizacija je najpoznatija po svojim spektakularnim borcima i moćnom promovisanju svojih mečeva na društvenim mrežama. ONE Championship takođe organizuje događaje širom Azije, sa nekim od najboljih boraca iz ovog regiona.

UFC, Bellator MMA i ONE Championship su tri najpopularnija turnira u svetu MMA, sa velikim brojem navijača i mogućnostima za klađenje. Svi ovi turniri okupljaju najbolje borce u svetu MMA i nude različite vrste opklada koje igrači mogu da odaberu. Bez obzira na to koji turnir izaberete za klađenje, uzbudljive borbe su zagarantovane, a klađenje na MMA mečeve je uvek sjajan način za dodatni adrenalinski naboj tokom gledanja borbi.

Kladjenje na MMA u Srbiji – Takmičenja i naši borci

U Srbiji postoji nekoliko organizacija koje organizuju domaće MMA turnire, ali kladionice obično ne nude mnogo opklada na te turnire. Razlog za to može biti nedostatak interesa i pažnje javnosti za te turnire, što kladionicama smanjuje potencijalnu zaradu od tih opklada.

Međutim, postoji mogućnost da se neke kladionice povremeno pojave sa ponudom za određene domaće MMA turnire, posebno ako se neki od domaćih boraca koji su popularni u Srbiji takmiče na tim turnirima. U svakom slučaju, kladionice obično nude mnogo više opcija za klađenje na velike međunarodne turnire i organizacije poput UFC-a, nego na manje poznate domaće turnire.

Najpoznatiji MMA turnir u Srbiji je “Serbian Battle Championship” (SBC). Ovaj turnir se održava od 2012. godine, i do sada je organizovan u više od 20 gradova širom Srbije. SBC je jedna od najznačajnijih MMA organizacija u jugoistočnoj Evropi, a na njoj se bore borci iz Srbije, regiona, ali i iz drugih delova sveta. SBC turnir je poznat po kvalitetnoj organizaciji, uzbudljivim borilačkim večerima, a ujedno i kao poligon za stvaranje novih borilačkih zvezda. Osim SBC-a, postoje i druge MMA organizacije u Srbiji koje su popularne među borcima i navijačima, poput “Fight Channel” i “Fusion Fighting Championship”.

Najpoznatiji klub u Srbiji za MMA treninge je Hemel Gym, koji se nalazi u Beogradu. Hemel Gym je osnovan pre više od 20 godina i trenutno je jedan od najvećih i najuspešnijih borilačkih klubova u Srbiji. U klubu se treniraju borci iz različitih borilačkih sportova, uključujući MMA, a Hemel Gym je poznat po svom visokom nivou treninga i pripreme boraca.

U Srbiji postoji veliki broj registrovanih MMA boraca, a ta brojka se stalno povećava. Mnogi od tih boraca takmiče se na regionalnim turnirima i organizacijama, ali takođe ima i nekoliko srpskih boraca koji su uspeli da se probiju u velike međunarodne organizacije poput UFC-a, kao što je Aleksandar Rakić.

Aleksandar “The Mauler” Rakić je najbolji srpski MMA borac. On se trenutno takmiči u UFC-u i trenutno je na 2. mestu rang-liste poluteške kategorije. Rakić je rođen u austrijskom gradu Beču, ali ima srpsko poreklo i često se povezuje sa srpskim borilačkim sportovima.

Bonusi za kladjenje na MMA u online kladionicama u Srbiji

Uobičajeno je da online kladionice imaju različite promotivne ponude i bonuse za nove korisnike ili povrat novca na neke od opklada. Kladjenje na MMA može biti obuhvaćeno ovim ponudama, pa je važno pratiti ponude različitih kladionica kako bi se pronašao najbolji bonus za kladjenje na MMA.

Bonusi za kladjenje na MMA u Srbiji su često dostupni kod različitih online kladionica pa smo umesto vas istražili ponude domaćih kladionica. Evo nekih od najčešćih bonusa koji su dostupni za kladjenje na MMA u Srbiji:

Bonus dobrodošlice za MMA kladjenje

Ovaj bonus je dostupan novim korisnicima kada se registruju i uplate novac. Bonus obično podrazumeva podudaranje prvog depozita, što znači da će kladionica dodati određeni procenat na depozit novog korisnika. Razlike u visini bonusa variraju od kladionice do kladionice, a obično važe za kladjenje na sve sportove. Naravno, vi vaš bonus možete iskoristiti za kladjenje na MMA borca.

MaxBet kladionica kao jedna od najpopularnijih kladionica u Srbiji nudi vam bonus dobrodošlice u iznosu do 50.000 dinara. Ova online kladionica nudi širok spektar opklada za MMA mečeve, uključujući pobedu, prekid borbe, krajnji ishod, kao i mnoge druge. MaxBet nudi različite opcije za klađenje, uključujući i klađenje uživo na UFC borbe.

MaxBet bonus

MaxBet kladionica

Bonus dobrodoslice za kladjenje na MMA do 50.000 dinara

Besplatne opklade na MMA borbe (Free bet bez depozita)

Ovaj bonus je dostupan kada korisnik otvori nalog u online kladionici i odmah nakon registracije osvaja freebet bez uslova. Online kladionica će dodati besplatan freebet bonus na nalog novog igrača i možete je iskoristiti da se kladite na MMA borce.

Jedna od najvećih kladionica u Srbiji, MeridianBet nudi kladjenje na različite sportove, uključujući i MMA. MeridianBet nudi širok spektar bonusa za svoje igrače, od kojih je svakako najpopularniji freebet bonus bez depozita. Ova domaća online kladionica je takođe poznata po svojoj mobilnoj aplikaciji, koja omogućava korisnicima da se klade na MMA i druge sportove bilo gde i bilo kada.

Meridian bonus

MeridianBet kladionica

Bonus bez uslova za registraciju

Bonus na specifične borbe

Ovaj bonus se odnosi na određene MMA borbe, gde online kladionica nudi specijalni bonus korisnicima koji se klade na te borbe. Svakako naše najveće online kladionice prate trendove i nude igračima povećane kvote kada su na programu vrhunske UFC borbe ili kada se naši borci bore.

Srpski MMA borci za koje možete pronaći specijalne bonuse u online kladionicama su:

Aleksandar Rakic – Rakic je trenutno jedan od najboljih srpskih boraca u svetu MMA-a. On se takmiči u poluteškoj kategoriji i ima impresivan skor u profesionalnoj karijeri, uključujući nekoliko velikih pobeda u UFC-u.

Bojan Velicković – Velicković je iskusni srpski borac u MMA-u. On se takmiči u velter kategoriji i ima mnogo uspešnih nastupa u UFC-u i drugim poznatim organizacijama.

Dušan Todorović – Todorović je trenutno jedan od najuspješnijih srpskih boraca u MMA-u koji se takmiči u srednjoj kategoriji i ima impresivan skor u profesionalnoj karijeri.

Strategije i saveti za klađenje na MMA

Klađenje na MMA može biti izazovno, ali uz prave strategije i savete, možete povećati svoje šanse za dobitak. Evo nekoliko korisnih saveta i strategija koje bi vam mogle pomoći da postignete bolje rezultate u kladjenju na MMA:

 • Analizirajte statistiku i forme boraca – Proučavanje statistike boraca i njihovih formi može vam pomoći da bolje razumete njihove prednosti i slabosti i napravite bolje odluke u kladjenju.
 • Pratite trendove – Uzmite u obzir trenutne trendove u MMA-u, uključujući stilove borbe i uspeh boraca u određenim kategorijama.
 • Postavite granice – Postavite granice koliko novca ćete uložiti u kladjenje i koliko možete izgubiti. Takođe, nemojte se uzbuđivati i ne rizikujte više nego što ste spremni izgubiti.
 • Razumite tipove opklada – Razumeti različite vrste opklada na MMA borbe, uključujući pobedu, konačni ishod i prekid borbe.
 • Pratite vesti – Pratite vesti o borcima i o organizacijama koje promovišu MMA događaje. Tako ćete biti u toku sa dogadjajima i lakše odlučivati o kladjenju.
 • Pratite kvote – Pratite promene kvota u različitim kladionicama i kladite se tamo gde su kvote najbolje za vas.

Sledeći ove savete i strategije, možete povećati svoje šanse za dobitak kada se kladite na MMA. Čitajte redovno naš blog kako biste bili informisani o novim strategijama i savetima za MMA kladjenje neposredno pre same borbe.

Najčešće postavljana pitanja

Kako se kladiti na MMA?

Kladjenje na MMA je slično kao i kladjenje na bilo koji drugi sport. Nakon što se registrujete na online kladionicu, potrebno je izabrati mečeve na koje želite da se kladite i onda da odaberete vrstu opklade i uložiti novac na taj izbor. Nakon završetka meča, ukoliko ste pogodili ishod, osvajate novac.

Koje su najčešće vrste opklada na MMA mečevima?

Najčešće vrste opklada na MMA mečevima su pobeda, prekid borbe, krajnji ishod, broj rundi, tačan ishod, i hendikep opklade.

Kako odabrati najbolju kladionicu za kladjenje na MMA?

Najbolju kladionicu za kladjenje na MMA birajte na osnovu ponude sportova, vrsta opklada, kvaliteta kvota, dobrodošlicu bonusa, sigurnosti i reputacije kladionice, brzine isplate dobitka i dostupnosti mobilne aplikacije.

Koja su najveća imena u MMA-u na koja se najviše kladi?

U MMA-u postoje mnoga velika imena poput Khabib Nurmagomedov, Jon Jones, Conor McGregor, Amanda Nunes i mnogih drugih. Ipak, kladionice cene borbu po borbu, te na osnovu kvaliteta i forme boraca, kao i analize statistika odlučuju o kvotama.

Da li se može kladiti uživo na UFC borbe?

Da, moguće je kladiti se uživo na UFC borbe, a online kladionice nude mogućnost klađenja uživo tokom samih borbi.

Da li neka kladionica daje bonus za kladjenje na UFC?

Da, neke kladionice nude bonuse za kladjenje na UFC. Uobičajeno je da kladionice imaju različite promotivne ponude i bonuse za nove korisnike ili povrat novca na neke od opklada. Kladjenje na UFC može biti obuhvaćeno ovim ponudama, pa je važno pratiti ponude različitih online kladionica kako bi se pronašao najbolji bonus za kladjenje na UFC.

18+ Kladjenje u online kladionicama i igranje igara na sreću mogu biti veoma zabavni. Kada se kladite za pravi novac budite svesni da uvek postoji rizik da izgubite novac. Zbog toga je veoma važno da igrate odgovorno, a ukoliko imate bilo kakvih poteškoća savetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

© Copyright 2023 Online kladionice u Srbiji | BetKladionica.rs