Primobet kladionica
9.0

Primobet kladionica

Bonus dobrodošlice za nove igrače do 35.000 dinara
Home » Primobet kladionica

Primobet kladionica je nova online kladionica u Srbiji koja posluje legalno na našem tržištu i prihvata igrače iz Srbije. Ovo je jedna od najnovijih online kladionica a naši eksperti su se potrudili da analiziraju sve funkcionalnosti ove platforme za kladjenje i prenesu vam mišljenje i istaknu prednosti i mane ove online kladionice

Primobet kladionica – Detaljna recenzija za kladioničare u Srbiji

Primobet je najnovija online kladionica na tržištu Republike Srbije. Ova online kladionica je u vlasništvu kompanije N1 Games d.o.o. koja i poseduje važeću licencu Ministartstva finansija za obavljanje delatnosti u online igrama na sreću. Naši eksperti poznaju ostale brendove koji su u vlasništvu ove kompanije a koji posluju u inostranstvu, i imaju samo pohvale na način kako se ti brendovi ophode prema svojim igračima.

S obzirom da se radi o inostranoj online kladionici bitno je napomenuti da ova online kladionica posluje potpuno legalno i da u pogledu sigurnosti ne treba ništa da brinete. Sva iskustva koja su u okviru svoje grupacije stekli na stranim tržištima donose u Srbiju, i možete očekivati razne inovacije od ovog brenda.

Primobet sajt home page

Iako se radi o nama poznatoj online kladionici, naši eksperti za online kladjenje su izvršili detaljnu analizu i testiranje ove online kladionice.

Šta je to što možete očekivati od Primobet kladionice kao novoregistrovani igrač. Da li vredi otvoriti nalog i kladiti se u Primobetu. Pogledajte recenziju našeg tima i sami zaključite.

Primobet platforma za online kladjenje – Funkcionalnosti

Sajt Primobet kladionice dostupan je na srpskom i engleskom jeziku. Možda neke stranice još uvek nisu prevedene na srpski jezik, a to je upravo iz razloga što se radi o novoj online kladionici u Srbiji. Na samom brandu korišćena je dark tema u kombinaciji sa primesama crvenih nijansi, što je veoma korisno ukoliko web sajt kladionice koristite u večernjim satima.

Na samoj platformi za online kladjenje, navigacija je poprilično jednostavna i omogućeno je više menija koji vam pomažu da lakše dodjete do delova platforme koji su vam interesantni. Sam odabir utakmica i dogadjaja na koji se možete kladiti je veoma pregledan i vrlo lako se utakmice dodaju na tiket za kladjenje.

Registracija Primobet naloga je veoma jednostavna i potrebno vam je svega par minuta da kompletno završite proces registracije na sajtu. Potrebno je da unesete osnovne podatke koji se unose i u bilo kojoj drugoj online kladionici, a sama verifikacija naloga je poprilično jednostavna.

Primobet registracija naloga

Nakon što ste registrovali nalog na raspolaganju su vam sve funkcionalnosti kada se ulogujete i možete početi sa online kladjenjem. Sekcija uživo kladjenje je bogata dogadjajima, a posebno nas raduje činjenica da imate velik izbor utakmica koje možete pratiti live. Rezultate utakmica možete videti na pregledu vaših tiketa i u svakom trenutku možete znati u kom statusu je vaš tiket koji ste odigrali.

Možda kao manu možemo izdvojiti to što Primobet kladionica nema betbuilder opciju, ali sa velikim brojem dogadjaja za kladjenje oni nadoknadjuju ovaj nedostatak.

Primobet bonus za nove igrače

Primobet online kladionica je omogućila svojim igračima veoma raznovrsnu ponudu bonusa. Ono što je bitno napomenuti jeste da se ponuda bonusa razlikuje od zavisnosti da li bonus želite da koristite za kladjenje ili za kazino igre. U ovom delu osvrnućemo se samo na Primobet bonus za kladjenje.

Ukoliko ste nov igrač na Primobet kladionici očekuje vas stvarno izvrstan bonus dobrodošlice za nove igrače. U pitanju je bonus na prvi depozit, gde u zavisnosti od prve uplate na nalog dobijate freebet bonus koji možete iskoristiti za kladjenje. Što se tiče bonusa, uslovi koji ograničavaju korišćenje bonusa uopšte nisu rigorozni kada se porede sa ostalim online kladionicama u Srbiji.

Primobet bonus dobrodoslice

Uslovi bonusa dobrodošlice:

  • Maksimalan iznos bonusa koji možete dobiti u okviru bonusa dobrodošlice iznosi 35.000 dinara.
  • Nakon što preuzmete freebet bonus imate rok od 3 dana da iskoristite bonus.
  • Freebet bonus se može koristiti na dogadjajima sa kvotom 1.01 do 2.00
  • Freebet se može koristiti na neograničen broj dogadjaja.
  • Freebet bonus dobrodošlice se može koristiti i na uživo kladjenje.

Primobet aplikacija za online kladjenje

Kladioničari u Srbiji svoje tikete na Primobet kladionici veoma lako mogu odigrati i pratiti sa naloga na svom mobilnom telefonu. Primobet website je optimizovan za mobilne uredjaje, i sve funkcionalnosti koje su vam omogućene na desktop verziji sajta možete koristiti i na svom mobilnom telefonu.

Ukoliko ste ljubitelj mobilnih aplikacija onda vrlo lako možete instalirati Primobet aplikaciju za online kladjenje, bilo da koristite Android ili iPhone telefon. Naš tim eksperata koji se bavi analizom online kladionica je detaljno testirao obe aplikacije i nismo naišli na poteškoće. Sam proces instalacije Primobet aplikacije je jednostavan i veoma brz, medjutim ipak vas savetujemo da pre nego što instalirate aplikaciju otvorite Primobet nalog za kladjenje na oficijelnom sajtu.

Funkcionalnosti koje su vam omogućene bilo na Android aplikaciji ili iOS aplikaciji su identične kao i na samom sajtu, a svakako brzina i odziv su mnogo brži kada koristite samu aplikaciju jer u tom slučaju ne zavisi puno od brzine vašeg interneta i same internet konekcije. Iako smo primetili da se veoma često pojavljuje update aplikacije, to je samo znak da Primobet vodi računa o sigurnosti vaših podataka i uglavnom se radi o sigurnosnim ažuriranjima softvera.

Primobet aplikacija za kladjenje

Nakon što instalirate aplikaciju na vaš telefon sve što je potrebno da uradite jeste da pokrenete aplikaciju i ulogujete se. Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća, Primobet website vam je obezbedio sve neophodne tutorijale i vodiče kako da na brz i jednostavan način instalirate mobilnu aplikaciju za kladjenje.

Omogućene uplate na nalog za kladjenje

Po pogledu metoda plaćanja i samih opcija za uplatu depozita, kladionica Primobet ne može dobiti visoku ocenu od strane našeg tima. Iako su uplate trenutne i bez bilo kakvih taksi, veoma je mali broj načina za uplatu depozita na Primobet nalog. Trenutno vam je omogućeno jedino da izvršite uplatu na nalog korišćenjem platnih kartica. Bilo da se radi o debitnim ili kreditnim karticama, Primobet kladionica prihvata sve uplate preko VISA, Master ili Maestro kartica. Zanimljivo je spomenuti, da iako uplata Dina karticama nije navedena na sajtu, naš tim je uspešno uspeo da uplati depozit koristeći Dina kartice.

Primobet uplate na nalog

Skoro sve online kladionice u Srbiji, a posebno nove online kladionice, muče istu muku sa opcijama za uplatu i isplatu depozita. Zakon naše zemlje je takav da umnogome ograničava transkacije, i da sve online transakcije moraju biti u valuti naše zemlje, odnosno dinarima. Iz tog razloga, online kladionice su okrenute alternativinim načinima za uplatu depozita i uskoro očekujemo da Primobet kladionica u svoj asortiman uplata ubaci i PaySpot objekte, MojKiosk, A vaučer i ostale alternativne načine uplate depozita.

Primobet kvote i ponuda za kladjenje

Jedna od ključnih prednosti Primobet platforme za kladjenje jesu konkurentne kvote na tržištu Srbije koje nude za širok spektar sportskih događanja. Bez obzira da li ste ljubitelj kladjenja na fudbala, košarku ili tenis, Primobet kladjenje vam nudi raznovrsne opcije klađenja s atraktivnim kvotama koje mogu zadovoljiti i najzahtevnije kladioničare. Ukoliko ste ljubitelj kladjenja na singl mečeve, onda svakako Primobet kvote možemo izdvojiti kao jednu od prednosti u odnosu na ostale online kladionice u Srbiji.

Ono što dodatno čini Primobet online kladionicu zapaženom je široka ponuda sportskih događanja i raznolikost opklada koje ova kladionica ima u ponudi. Na raspolaganju vam je veoma velik izbor sportova i takmičenja, tako da u ovoj online kladionici možete pronaći i neke niže lige na koje se možete kladiti.

Svakako da je Primobet odlična opcija za one koji traže pouzdanu online kladionicu s dobrim kvotama. Uporedili smo kvote u Primobet kladionici sa ostalim online kladionicama u Srbiji i zaključci su sledeći. U pogledu kvota na fudbal, bolje kvote imaju samo Mozzart, SuperBet, Meridian i Betwinner kladionica. Kada posmatramo kladjenje na košarku, bolje kvote smo našli jedino kod MaxBet kladionice i Superbet-a.

Korisnička podrška u Primobet online kladionici

Korisnička podrška u Primobet kladionici je zaista na zavidnom nivou. Na raspolaganju vam je nekoliko načina da kontaktirate agente korisničke podrške, a verovatno vas najviše interesuje da li Primobet ima live chat za podršku.

Primobet kladionica ima live chat podršku koju možete kontaktirati tokom 24 časa svih 7 dana u nedelji. Naša iskustva sa korisničkom podrškom su i više nego pozitivna i sve pohvale za stvarno veoma ljubazne operatere.

Pored chat opcije, na raspolaganju vam je i kontaktiranje Primobet podrške putem mail-a. Možda trenutno jedini nedostatak jeste taj da ovu online kladionicu ne možete kontaktirati na društvenim mrežama, ali smatramo da pored ovih standardnih načina za kontakt to stvarno nije neophodno.

Primobet kladjenje uživo i prenos utakmica

Primobet uživo kladjenje je sekcija na ovoj online platformi koja nas je posebno iznenadila. Moramo priznati da stvarno nismo očekivali toliki broj dogadjaja na koje se možete kladiti uživo a kvote na uživo kladjenje su zaista vrlo visoke.

Pored velikog izbora dogadjaja na koje se možete kladiti, očekuje vas i veliki broj utakmica za koje je obezbedjen live streaming. Ukoliko za neku utakmicu ne postoji live stream, u toj situaciji možete pratiti grafički prikaz i statističke podatke koji su na ovoj platformi predstavljeni. Svakako ne čudi kako SoftSwiss kompanija može u saradnji sa BetRadar-om isporučiti zaista kvalitetne platforme za uživo kladjenje.

Ukupan utisak o Primobet kladionici od strane iskusnih kladioničara

Nakon detaljne analize Primobet kladionice mišljenje naših eksperata jeste da se radi o jednoj stabilnoj platformi za online kladjenje na kojoj će svaki kladioničar u Srbiji pronaći ono što mu je potrebno. S obzirom da je u pitanju online kladionica koja je na naše tržište došla krajem 2023-e godine, možemo samo da konstatujemo da se radi o legalnoj i sigurnoj online kladionici i da ne treba da budete nepoverljivi. Poseduje sve neophodne licence i dozvole za rad i svakako jedna ovako velika kompanija zna šta znači biti fer u poslovanju u iGaming industriji.

Ukoliko posmatramo funkcionalnosti koje se nalaze kako na platformi, tako i na aplikaciji, naš tim je dao veoma visoku ocenu ovoj online kladionici. Jedina trenutna mana, ili možda bolje rečeno nedostatak, jeste veoma mali broj načina za uplatu depozita na nalog. Ali svakako očekujemo da će se ovo u budućnosti promeniti, za sada se radi o novom brendu u Srbiji i neke stvari jednostavno ne mogu da idu brže od procedura.

Verovatno su bonusi ono što najviše interesuje igrače u Srbiji. Sa te strane, Primobet kladionica vam je omogućila izuzetno visok bonus dobrodošlice i bila bi prava šteta ne iskoristiti ga. Ukratko, Primobet je visoko rangirana online kladionica na našem sajtu, a naši eksperti stoje iza svojih analiza jer se stvarno radi o jednoj veoma kvalitetnoj online kladionici.

Ostale nove online kladionice u Srbiji

Primobet kladionica se svakako nalazi u top 3 nove online kladionice u Srbiji i naši eksperti imaju sve pohvale o ovoj kladionici. Ukoliko želite da vidite i ostale nove online kladionice u Srbiji koji je naš tim analizirao savetujemo vas da pogledate ostale recenzije.

SuperBet – Jedna od najnovjih online kladionica koja se pojavila u Srbiji i počela da fascinira igrače svojom platformom za kladjenje. Superbet kladionica nije samo online kladionica, već prava društvena mreža gde igrači mogu pratiti druge igrače i kopirati njihove tikete ukoliko žele. Pored raznih takmičenja i nagrada koje nude svojim igračima, očekuju vas i česti freebet bonusi, ali i sjajan bonus dobrodošlice. Pogledajte mišljenje naših eksperata o SuperBet kladionici i sami odlučite da li želite da otvorite nalog.

BetWinner – Još jedna od stranih online kladionica koja je u procesu dobijanja dozvole za rad na teritoriji Republike Srbije. Ova online kladionica ima specijalan bonus kod “SRBIJA” koji možete uneti prilikom registracije i na taj način omogućiti bolju ponudu bonusa. Betwinner Srbija je online kladionica za koju tek očekujemo da će privući veliki broj igrača, ali zašto vi ne biste bili prvi koji bi proverili kvalitet ove sjajne platforme za online kladjenje.

EfBet – Nova online kladionica koja nam dolazi iz Bugarske. U suštini, radi se o novoj online kladionici od koje se očekivalo mnogo više. Imaju solidnu online platformu za kladjenje, ali su izostali u pogledu atraktivnijih bonusa za nove igrače u Srbiji. Ukoliko vam bonusi nisu bitna stavka prilikom odabira online kladionice, budite sigurni u jedno, Efbet je pouzdana i legalna online kladionica.

Često postavljana pitanja o Primobet-u

Da li je Primobet legalna online kladionica u Srbiji?

Da. Primobet je jedna od najnovijih legalnih online kladionica u Srbiji. Poseduju zvaničnu licencu za rad na teritoriji Republike Srbije i možete biti sigurni ukoliko odlučite da otvorite nalog u ovoj online kladionici.

Da li Primobet kladionica nudi bonus za registraciju?

Primobet kladionica ima u svojoj ponudi bonus dobrodošlice na koji imaju pravo samo novi igrači koji registruju nalog. Iznos bonusa trenutno iznosi do 35.000 dinara u zavisnosti od visine vašeg prvog depozita. Dakle, radi se o bonusu dobrodošlice na prvi depozit.

Da li postoji Primobet aplikacija za kladjenje?

Ova online kladionica omogućila je svojim igračima dve mobilne aplikacije za kladjenje u zavisnosti od toga koji pametan telefon koristite. Ukoliko posedujete Android telefon tada preuzimate Android aplikaciju, a u slučaju iPhone telefona preuzimate Primobet iOS aplikaciju.

Da li Primobet ima objekte u kojima se može uplatiti depozit?

Primobet je isključivo online kladionica, i kao takva sve uplate depozita na nalog obavljaju se isključivo online. Medjutim, uskoro se očekuje saradnja Primobet kladionice sa raznim maloprodajnim objektima poput menjacnica, benzinskih pumpi, trafika, tako da će biti omogućena uplata na nalog i u tim objektima.

10.0
Legalnost
9.0
Mobilne aplikacije
9.0
Bonusi i promocije
8.0
Korisnicka podrska
9.0 Ukupna ocena
18+ Kladjenje u online kladionicama i igranje igara na sreću mogu biti veoma zabavni. Kada se kladite za pravi novac budite svesni da uvek postoji rizik da izgubite novac. Zbog toga je veoma važno da igrate odgovorno, a ukoliko imate bilo kakvih poteškoća savetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

© Copyright 2023 Online kladionice u Srbiji | BetKladionica.rs