Kako se kladiti i uplatiti depozit VISA karticom

Ukoliko želite da se kladite online jedan od najpouzdanijih načina da uplatite novac na nalog je VISA kartica. Bilo da se radi o debitnoj ili kreditnoj VISA kartici, ovaj način plaćanja dostupan je u skoro svakoj online kladionici.

Najbolje online kladionice u Srbiji koje prihvataju VISA uplate su:

MaxBet bonus

MaxBet kladionica

Bonus za prvu uplatu 10 dana besplatno kladjenje

Superbet

Superbet kladionica

Bonus dobrodoslice za nove igrace

Primobet kladionica

Primobet kladionica

Bonus dobrodoslice za nove igrace do 35.000 dinara

Mozzart bonus

Mozzart kladionica

Bonus za prvu uplatu do 100.000 dinara

Efbet bonus

efbet kladionica

Bonus dobrodoslice za nove igrace do 20.000 dinara

Šta je VISA kartica i kako se koristi za uplatu depozita na kladionicu

Visa kreditne ili debitne kartice su postale jedan od najpopularnijih načina za plaćanje robe i usluga na svetu, online i offline. Ovakve kartice predstavljaju laku i pouzdanu metodu plaćanja koja je dostupna u preko 200 država sveta. Putem Visa kartica godišnje se obavi preko 100 milijardi transakcija, u ukupnom iznosu od oko 7 triliona američkih dolara. Visa karticama je moguće plaćati na POS terminalima, kupovati preko interneta ili obaviti transakciju preko telefona.

Visa je deo velike multinacionalne finansijske kompanije sa sedištem u gradu Foster u Kaliforniji. Ova kompanija procesuira elektronski transfer sredstava, najčešće kroz brendirane Visa kreditne, debitne i pripejd kartice. Ovo je čini jednom od najvrednijih svetskih kompanija. Proizvodi koje nudi ovaj brend veoma su popularni i među ljubiteljima sportskog klađenja, jer im omogućavaju da uplaćuju sredstva na svoje račune u kladionicama i podignu svoje dobitke na brz, pojednostavljen i siguran način.

Jedna bitna stvar koju treba napomenuti je da kompanija koja je iza brenda Visa nije odgovorna za izdavanje kreditnih i debitnih kartica. Visa samo daje dozvolu bankama širom sveta da koriste njen proizvod, takozvanu Visa globalnu mrežu VisaNet, izdaju brendirane Visa kartice i da same određuju provizije za korišćenje te usluge. Zato se provizije na transakcije preko Visa kartice razlikuju od države do države, ili banke koja je izdala Visa karticu.

Ono što je najbitnije napomenuti jeste da online kladionice u Srbiji ne naplaćuju nikakve provizije za uplatu depozita putem VISA kartica.

Kako nabaviti VISA karticu i koji tipovi postoje

Kao je već ranije navedeno kompanija Visa ne izdaje kreditne ili debitne kartice. Oni koji žele da dobiju Visa karticu, bilo da je debitna ili kreditna, treba prvo da odvore račun u banci. Sve banke koje posluju u Srbiji izdaju Visa kartice, često kao osnovnu karticu, koja se izdaje besplatno kada otvorite račun u banci. Pošto postoje različite vrste Visa kartica, možete se sa bankarom informisati o njima.

U mnogim slučajevima korisnicima se ne naplaćuje godišnja naknada za korišćenje Visa kartica, već je to uračunato u naknadu za održavanje računa. Što se provizija na transakcije tiče, ona uglavnom ne postoji.

Pomenuto je ranije da postoje 3 vrste Visa kartica, kreditne, debitne i pripejd. Kreditna kartica je vezana za vaš tekući račun i kada plaćate njome vi zapravo kupujete nešto na kredit, koji kasnije vraćate na rate uz kamatu. Debitna kartica je takođe vezana za vaš tekući račun, ali kada njome plaćate iznos se odmah u celosti skida sa vašeg računa. Pripejd kartica nije vezana za vaš tekući račun, već za vaš matični broj. Sa nje možete da trošite onoliko novca koliko ste na nju uplatili. U različitim bankama se drugačije zovu, pa imate Visa Electron ili Visa Internet. Visa Prepaid je kartica koju preporučujemo za plaćanje preko interneta.

Preporučene online kladionice za VISA depozit u Srbiji

Primobet kladionica

Primobet

Bonus za nove igrace za VISA depozit do 35.000 dinara

MaxBet bonus

MaxBet

Bonus dobrodoslice za uplate VISA karticom

Mozzart bonus

Mozzart

Bonus dobrodoslice za nove igrace sa VISA uplatom na nalog

Isplate putem Visa kartice na online kladionice

Nijedna online kladionica koja posluje po našim zakonima ne podržava opciju isplate na Visa karticu, već isključivo isplatu na tekući račun. Neke strane kladionice nude ovu uslugu ali ne za korisnike iz Srbije. U suštini ta isplata je ista kao isplata na račun u banci, jer je isplata moguća samo na Visa debitnu ili kreditnu karticu koja je vezana za vaš račun u banci. Nije moguće vršiti isplate na Visa prepaid karticu, jer uplate na karticu možete obaviti samo vi, kao internu transakciju kroz internet ili mobilno bankarstvo.

Za korisnike koji se klade u domaćim, srpskim kladionica, zaista je svejedno da li plaćaju na Visa karticu ili na bankovni račun, svakako taj novac ide na račun koji imate u banci i koji je vezan za Visa debitnu ili kreditnu karticu.

Troškovi obrade transakcija i limiti

Već smo ranije pomenuli da kompanija Visa ne određuje naknade za izdavanje Visa kartica niti provizija za njihovo korišćenje, nego je to prepušteno bankama. U dosadašnjem ličnom iskustvu gde smo Visa kartice koristili za plaćanje u zemlji i inostranstvu, online i na POS terminalima, u prodavnicama i kladionicama, nismo naišli na provizije za obradu transakcija.

Banka može da naplati izdavanje kartice i godišnje održavanje, ali je ovo retko jer su ovi troškovi obuhvaćeni troškovima održavanja računa u banci. Za transakcije u inostranstvu banke zarađuju po osnovu kursnih razlika.

U domaćim kladionicama minimalni iznos za uplatu je 200 do 500 dinara, dok se maksimalni kreće i do 500.000 dinara. Isplate na Visa kartice ne podržava ni jedna domaća online kladionica. Isplate na Visa kartice kod inostranih kladionica je zapravo isto što i isplata na bankovni račun, jer će tamo novac svakako završtit jer je kartica vezana za račun u banci.

Da li je Visa kartica sigurna i bezbedna za klađenje

Mnogi igrači se odlučuju za Visa kartice kada uplaćuju sredstva na svoje naloge zbog izuzetnog stepena sigurnosti koji im ovaj način plaćanja obezbeđuje. Sve Visa kartice su u skladu sa standardima koje nameću PCI DSS ili Standardi bezbednosti podataka industrije platnih kartica.

To znači da svaki put kada uplatite sredstva na svoj račun za klađenje putem Visa kartice, vaši lični podaci i informacije o bankovnom računu su veoma dobro zaštićeni od kriminalnih aktivnosti bilo koje vrste. Sam PCI DSS je rezultat zajedničkog truda dva lidera u industriji platnih kartica – Visa i Mastercard.

PCI DSS obuhvata 12 osnovnih uslova koje moraju da ispune banke koje izdaju kartice. Neki od ovih zahteva uključuju instaliranje zaštite i korišćenje kompleksnih enkripcija za zaštitu osetljivih podataka korsinika. Sigurnosni sistemi se redovno testiraju kako bi se osiguralo da služe svojoj svrsi. Ljubitelji sportskog klađenja mogu biti sigurni da su informacije u vezi sa njihovim transakcijama do i od online kladionica zaštićene svaki put kada koriste svoje Visa kartice.

Ukupan utisak o ovoj metodi plaćanja

Visa se svrstava među vodećim rešenjima za plaćanje u kladionicama i ovaj uspeh je potpuno opravdan jer korišćenje ovog načina plaćanja ima mnogo prednosti. Najveća prednost za igrače je to što skoro sve online kladionice prihvataju kartice sa ovim brendom i za depozite i za isplate. Pored toga, provizije koje se naplaćuju za transakcije su obično veoma razumne ili ih uopšte i nema.

Nije za potceniti ni izuzetan nivo sigurnosti koji Visa nudi. Mnogo je prijatnije kladiti se na svoj omiljeni tim ili sportistu kada znate da su vaši lični podaci zaštićeni i da se vaše transakcije obrađuju na bezbedan način.

Korisnici, koji se plaše da bi mogli da potroše velike količine novca na sportsko klađenje, mogu se odlučiti za korišćenje prepaid Visa kartice kako bi ograničili i kontrolisali svoje troškove. Pripejd kartica je odlična alternativa jer možete potrošiti samo iznos kojim ste napunili karticu.

Prednosti i mane VISA uplata na kladionicu online

Prednosti:

  • 3 tipa VISA kartica
  • Ne postoje provizije za uplatu na online kladionice
  • Nekoliko bezbednosnih protokola i sistema
  • Skoro sve online kladionice prihvataju VISA kartice

Nedostaci:

  • Kada se koriste kreditne Visa kartice može da dođe do prezaduživanja
  • Previše koraka kada se uplaćuje zbog Verified by Visa servisa

Često postavljana pitanja o uplatama VISA karticom

Kako da nabavim Visa karticu za klađenje?

Visa karticu možete nabaviti u bilo kojoj banci. Visa kartica je često osnovna kartica koju dobijate kada otvorite račun. Obzirom na to da postoji 3 vrste Visa kartica, kreditna, debitna i prepaid, raspitajte se kod bankara o pogodnostima svake. Mi preporučujemo prepaid Visa karticu.

Da li su uplate VISOM legalan način za uplatu na nalog u kladonici?

Da, Visa je multinacionalna kompanija koja posluje u preko 200 svetskih država. Visa karticama se godišnje obavi 100 milijardi transakcija i nema osnova za sumnju u legitimitet Visa kartica.

Da li Visa naplaćuje svoje transakcije?

U dosadašnjem iskustvu korišćenja Visa kartica nismo naišli ni na kakve provizije na transakcije načinjene Visa karticama. Banka može da naplati izdavanje kartice, održavanje računa vezanog za karticu ili godišnju naknadu za izdavanje Visa kreditne kartice.

18+ Kladjenje u online kladionicama i igranje igara na sreću mogu biti veoma zabavni. Kada se kladite za pravi novac budite svesni da uvek postoji rizik da izgubite novac. Zbog toga je veoma važno da igrate odgovorno, a ukoliko imate bilo kakvih poteškoća savetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

© Copyright 2023 Online kladionice u Srbiji | BetKladionica.rs