Kako se kladiti online i uplatiti na nalog u Tenfore objektima

Veliki broj domaćih online kladionica omogućio vam je da izvršite uplatu na nalog u online kladionici u Tenfore maloprodajnim objektima. Ukoliko želite da saznate na koji način funkcionišu Tenfore uplate na kladionicu i u kojim online kladionicama je moguće uplatiti na nalog na ovaj način, onda je ova stranica posvećena vama.

Tenfore je srpska kompanija, osnovana 2015. godine, koja se bavi pružanjem platnih usluga. Kompanija zapravo postoji od 2001. godine kada je postala ovlašćeni zastupnik Western Union-a. Inicijalno, kompanija je pružala usluge procesuranja platnih transakcija u domaćem platnom prometu.

Saradnja sa Western Union dala je priliku kompaniji da udje i u devizni platni promet. Vremenom, kompanija se razvijala, pa je sada uvela i uslugu izdavanja vaučera, koji mogu da se koriste za plaćanje kod kompanija koe sarađuju sa Tenfore. Vaučeri se, za sad, mogu koristiti kod veoma malog broja online kladionica koje sarađuju sa Tenfore.

Tenfore se uglavnom bavi pružanjem usluge plaćanja računa građana i posredničkim poslovanjem za Western Union. Svoje usluge pruža u Poštama, Sberbank, Univerexportu i mnogim menjačnicama sa kojima ima ugovor. Kupovina vaučera i plaćanje njima, kao usluga Tenfore, je još uvek u povoju, što dokazuje i veoma malo informacija o ovoj usluzi na sajtu kompanije.

Preporučene online kladionice u Srbiji za uplate u Tenfore objektima

MaxBet bonus

MaxBet kladionica

Bonus dobrodoslice za nove igrace besplatna igra 10 dana

Tenfore – Sve što je potrebno da znate

Kao što smo već rekli, Tenfore je kompanija koja pruža usluge u oblasti platnog prometa, što znači da procesuira uplate, uglavnom kod plaćanja računa. Sve kompanije koje su počele sa uslugama u platnom prometu u nekom momentu su počele da šire svoje poslovanje na prodaju vaučera koji služe za plaćanje, ali i na oblast elektronskog novca.

Domaći primer ovakve kompanije je iPay, koji je takođe počeo sa uslugama u platnom prometu, a zatim otvorio e-novčanik, započeo saradnju sa mnogim privrednim subjektima, počeo sa prodajom vaučera za plaćanje, a uskoro će paysafecard kupiti iPay vaučer i tako omogućiti našim ljudima da vaučerima plaćaju i u inostranstvu.

Treba pomenuti da Tenfore vaučere možete kupiti na preko 2900 prodajnih mesta u Srbiji, ali da, na žalost, ove vaučere možete koristiti samo u kladionici MaxBet. Vaučere ne možete korisiti za uplate u ostalim domaćim kladionicama niti u bilo kojoj online kladionici u inostrsntvu. Ostaje nam da se nadamo da će u budućnosti Tenfore započeti saradnju sa još privrednih subjekata u zemlji, ali sa nekom sličnom platformom iz inostranstva.

Tenfore uplate na kladionicu

Uplata na online kladionice putem Tenfore je zapravo uplata putem vaučera. Ceo postupak nije komplikovan, ali sumnjamo da će iko da se odluči za ovaj način jer samo dve online kladionice u Srbiji prihvataju Tenfore kao način uplate, a to su kladionica MaxBet i MeridianBet.

MaxBet bonus

MaxBet kladionica

Bonus za nove igrace 10 dana freebet bonus

Tenfore isplate sa online kladionica u Srbiji

Isplate preko Tenfore još uvek nisu moguće. Generalno u Srbiji su dostupna samo dva načina isplate, na tekući račun i lična isplata u poslovnici kladionice. Za sad Tenfore je koncentrisan na pružanju usluga platnog prometa u zemlji i posredništvom u vezi slanja novca Western Union-om, uz početne aktivnosti poslovanja na bazi vaučera. Nadamo se da će se u budućnosti razviti i možda postati i elektronski novčanik.

Da li je Tenfore vaučer siguran i bezbedan način za klađenje

Tenfore vaučeri su potpuno bezbedan način plaćanja na online kladionice. Tenfore d.o.o. Beograd ima adekvatnu dozvolu za pružanje platnih usluga izdate od Narodne banke Srbije i vodi se kao platna institucija. Ostala pitanja bezbednosti ne treba da vas brinu jer pri kupovini vaučera ne ostavljate nikakve osetljive podatke, nema matičnog broj, imena i prezimena niti vaše adrese. Svaki vaučer ima svoj broj i PIN kod koji se unosi prilikom aktivacije.

Eventualno treba da brinete samo o tome da online kladionica na koju želite da uplatite ima plaćanje Tenfore vaučerima kao metod plaćanja. I naravno uvek vodite računa da je online kladionica na koju uplaćujete registrovana i da ima sve relevantne dozvole. Napominjemo da, za sad, samo MaxBet prihvata Tenfore vaučere.

Dodatni troškovi uplata i limiti

Transakcije koje se obavljaju vaučerima i vezane su za uplate na online kladionice kod Tenfore su potpuno besplatne. Ograničavajući faktor su samo iznosi na koje se vaučeri izdaju, pa tako vaučeri mogu da imaju vrednosti od 500, 1000, 1500, 2000 ili 5000 dinara. Ovo znači da je minimalni iznos za uplatu 500 dinara, a maksimalni 5000 dinara.

Ukupan utisak o uplatama na Tenfore objektima

Tenfore je legitimna kompanija čiji je glavni izvor prihoda naplata provizija na transakcije iz platnog prometa. Od skoro je počela da se bavi i prodajom vaučera. Idealistički ovi vaučeri se koriste za plaćanje roba i usluga kod privrednih subjekata koji imaju saradnju sa Tenfore. Međutim, za sada veoma mali broj ima saradnju sa Tenfore, a među njima je samo jedna online kladionica.

Vaučeri Tenfore mogu da se kupe na bilo kom od preko 2900 mesta u Srbiji. Ta mesta su uglavnom menjačnice, poslovnice Pošte, kao i pojedine banke i maloprodajni lanci. Pozitivno je što je vaučere veoma lako koristiti, unosi se samo broj vaučera i PIN kod. Prilikom kupovine vaučera ne ostavlja se ni jedan osetljiv lični podataka, za čiju sigurnost biste trebali da brinete.

Loše strane su što poslovanje vaučerima kod nas još uvek nije popularno u dovoljnoj meri, pa samim tim i mali broj online kladionica ima potrebu da sklapa saradnje sa Tenfore ili sličnim sistemima.

Prednosti i mane Tenfore vaučera

Prednosti:

  • Veoma bezbedan način za uplatu na online kladionice u Srbiji
  • Preko 2900 mesta za kupovinu Tenfore vaučera
  • Tenfore ima dozvolu za rad izdatu od Narodne banke Srbije

Nedostaci:

  • Samo nekoliko online kladionica prihvata Tenfore vaučere
  • Prioritet Tenfore nisu vaučeri već platni promet

Često postavljana pitanja

Kako da nabavim Tenfore vaučer?

Tenfore vaučeri se kupuju na nekom od preko 2900 mesta u Srbiji. Prilikom kupovine vaučera dobićete broj vaučera i PIN kod, koji unosite prilikom aktivacije vaučera. Tenfore vaučeri se mogu koristiti samo u Srbiji i, za sad, samo u jednoj online kladionici.

Da li je Tenfore legalan i siguran način za uplatu?

Da, potpuno je legalan i bezbedan način za uplatu na online kladionice. Tenfore je srpska kompanija koja se bavi platnim prometom i registrovana je kod Narodne banke Srbije kao platna institucija. Vi treba da brinete o legalnosti online kladionice na koju uplaćujete i da ne izgubite vaučer.

Da li se prilikom plaćanja preko Tenfore naplaćuju transakcije?

Obzirom na to da su vaučeri novi proizvod kompanije Tenfore i da je u Srbiji plaćanje vaučerima još uvek u povoju, gotovo sve kompanije promovišu ovaj način plaćanja, i naravno ne naplaćuju nikakve provizije na transakcije načinjene vaučerima.

18+ Kladjenje u online kladionicama i igranje igara na sreću mogu biti veoma zabavni. Kada se kladite za pravi novac budite svesni da uvek postoji rizik da izgubite novac. Zbog toga je veoma važno da igrate odgovorno, a ukoliko imate bilo kakvih poteškoća savetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

© Copyright 2023 Online kladionice u Srbiji | BetKladionica.rs