Metode plaćanja u online kladionicama u Srbiji

S obzirom da se broj online kladionica u Srbiji povećava iz dana u dan, povećavaju se i načini plaćanja koji su mogući u online kladionicama. Svakako su u Srbiji najzastupljenija plaćanja platnim karticama, međutim iz dana u dan se povećava broj načina uplata u kladionicama, bilo da se radi o online metodama plaćanja ili u maloprodajnim objektima širom Srbije.

Imate problema sa uplatom na online kladionicu? Želite da saznate koja kladionica prima uplate preko Skrilla? Da li postoje limiti u isplati sa naloga kladionica?

Ovo su samo neka od pitanja koja su naši eksperti obradili na ovoj stranici, a ukoliko želite da se informišete o različitim opcijama uplata i pogledate korisne savete iskusnog tima kladioničara nastavite sa čitanjem.

Koja kladionica u Srbiji ima najveći broj načina uplate na nalog

U Srbiji postoji veliki broj kladionica koje se mogu svrstati u top 5 kladionica u Srbiji. Međutim, postoje i određenje razlike među njima, tako da kriterijumi rangiranja kladionica mogu biti subjektivni. Na našem portalu, potrudili smo se da vam iznesemo prednosti i mane svake kladionice, kako biste sami mogli da odlučite koja kladionica je najbolji izbor za vas.

Svakako je odabir kladionice na vama, a naš tim iskusnih kladioničara formirao je listu kladionica koje imaju najviše metoda za online uplate na nalog. Koje su top 3 kladionice u Srbiji ako je kriterijum sortiranja nacin plaćanja.

MaxBet bonus

MaxBet kladionica

Bonus na prvu uplatu 10 dana freebet bonusa

Mozzart bonus

Mozzart kladionica

Bonus za prvu uplatu do 100.000 dinara

King kladionica

King kladionica

Bonus za prve tri uplate do 45.000 dinara

Efbet bonus

efbet kladionica

Bonus dobrodoslice za prvu uplatu do 20.000 dinara

Pored ove tri kladionice koje su naši eksperti izdvojili, postoji još mnoštvo kladionica u Srbiji koje imaju skroz zadovoljavajuće načine uplata za svoje korisnike. Svakako ne treba zanemariti kladionice kao što su BalkanBet, Soccer kladionica, Merkur X Tip ili Oktagon. Za koju god kladionicu da se odlučite, budite sigurni da su vaša novčana sredstva sigurna jer se ovde radi o legalnim kladionicama sa visokim nivoom sigurnosti kod online transakcija.

Kako da uplatite novac na nalog u kladionici

Uplata depozita na online nalog u kladionici je i više nego jednostavan i brz proces. Ukratko ćemo vam predstaviti korake koje je potrebno da pratite kako biste uspešno izvršili uplatu depozita na vaš nalog za klađenje.

 1. Pronađite kladionicu koja vam odgovara
  Prvi kora koji je potrebno da učinite jeste da odabere kladionicu koja prihvata uplatu na način na koji ste želeli da izvršite depozit. Ukoliko želite možete poslušati savete naših eksperata, iz razloga što je svaki način uplate testiran od strane našeg tima.
 2. Kreirajte nalog
  Kada ste se odlučili za online kladionicu potrebno je da kreirate nalog za klađenje. U skoro svakoj predloženoj online kladionici u Srbiji ova procedura je i više nego jednostavna i brza. Popunite tražena polja svojim ličnim podacima i izvršite verifikaciju mail adrese. Potrebno vam je svega par minuta da završite ceo proces registracije naloga. Nakon što ste registrovali nalog potrebno je da se ulogujete.
 3. Pronađite način uplate na nalogu
  Sada je potrebno da unutar vašeg naloga za klađenje pronađete sekciju za uplatu depozita i selektujete odgovarajuću metodu plaćanja. Bilo da se radi o uplatama putem platnih kartica, ili na primer uplate na Moj Kiosk objektu, možete pronaći detaljne informacije i instrukcije sa koracima koje je potrebno da izvršite.
 4. Pratite instrukcije i izvršite uplatu
  Kada ste se odlučili za odgovarajući način uplate na nalog, potrebno je da ispratite sve instrukcije i uplatite novac na predložen način.
 5. Započnite klađenje
  Nakon uspešno izvršene uplate, vaš nalog u kladionici je kreditiran uplaćenim iznosom i možete započeti sa klađenjem. Ukoliko ste odabrali da uplatu izvršite putem uplatnice, morate sačekati određen period da finansijske ustanove procesuiraju uplatu.

Kao što ste i videli iz priloženih koraka, uplatu na nalog u kladionici je veoma lako izvršiti. Zaista, ne morate više gubiti vreme da odlazite i fizički do objekta kladionice kako biste odigrali vaš tiket. Online kladionice su svakako budućnost klađenja u Srbiji.

Popularne metode plaćanja u srpskim online kladionicama i karakteristike

U online kladionicama u Srbiji postoji veliki broj različitih načina uplate. U ovom delu ćemo vam predstaviti načine metoda uplata na nalog u kladionicama koje su legalno prisutne na teritoriji Republike Srbije.

Popularne metode plaćanja u srpskim online kladionicama omogućavaju igračima da jednostavno i efikasno uplate novac na svoje kladioničarske naloge. Sigurnost online plaćanja je jedan od ključnih faktora koji korisnici uzimaju u obzir prilikom odabira metode plaćanja. Većina online kladionica u Srbiji koristi najnovije tehnološke mere kako bi osigurala da se korisnički podaci i finansijske informacije čuvaju na siguran način. Ovo uključuje enkripciju podataka, SSL sertifikate i druge bezbednosne protokole, što korisnicima pruža visok nivo zaštite prilikom obavljanja transakcija.

Brzina transakcija i limiti su još jedan faktor koji korisnici uzimaju u obzir prilikom odabira metode plaćanja u online kladionicama. Većina popularnih metoda plaćanja, kao što su kreditne kartice, e-wallets (elektronski novčanici), bankovni transferi i prepaid kartice, omogućavaju brze transakcije koje se obično obrađuju u realnom vremenu, što znači da korisnici mogu odmah uplatiti novac na svoje naloge i započeti sa klađenjem. Takođe, online kladionice obično postavljaju određene limite za uplate i isplate, što može varirati u zavisnosti od metode plaćanja i politike kladionice.

Naknade za obradu transakcija su još jedan aspekt koji korisnici trebaju uzeti u obzir prilikom odabira metode plaćanja u online kladionicama. Različite metode plaćanja mogu imati različite naknade, kao što su naknade za obradu transakcija, provizije ili konverzije valuta. Na primer, kreditne kartice obično imaju provizije u vidu naknada za obradu, dok neke e-wallet metode plaćanja mogu naplaćivati naknade za konverziju valuta ako se vrši transakcija u stranoj valuti.

Uzimajući u obzir sigurnost, brzinu transakcija, limite i naknade, korisnici mogu odabrati najbolju metodu plaćanja za klađenje u online kladionicama u Srbiji, u skladu sa svojim individualnim potrebama i preferencijama. Preporučuje se detaljno istraživanje i upoznavanje sa uslovima i politikama kladionice i metoda plaćanja pre nego što se obave transakcije kako bi se osigurali da ćete biti zadovoljni izborom.

Platne i kreditne kartice kao najbrži način za uplatu depozita

Platne i kreditne kartice su jedan od najbržih načina za uplatu depozita u online kladionicama u Srbiji. Korisnici mogu jednostavno uneti podatke sa svoje platne ili kreditne kartice na platformi kladionice i uplatiti novac na svoj nalog u realnom vremenu. Ovo omogućava korisnicima da odmah započnu sa klađenjem bez čekanja na obradu transakcija.

Većina online kladionica u Srbiji prihvata različite vrste platnih i kreditnih kartica, kao što su:

 • Uplate depozita Visa karticama – Visa platne kartice su svakako najrasprostranjenije kartice za plaćanje u Srbiji. Ovo je najčešće korišćena kartica medju igračima u Srbiji i veoma je pouzdano i sigurno plaćanje koristeći ove kartice. Same transakcije ka online kladionicama su trenutne i novac vam se u roku od par sekundi nalazi na nalogu za kladjenje.
 • Dina kartice – Ovo su nacionalne platne kartice koje se izdaju u Srbiji. Uplata na kladionicu Dina karticom omogućavai korisnicima jednostavan pristup online kladionicama putem sigurnih i pouzdanih transakcija. I u ovom slučaju radi se o trenutnim transakcijama i za svega nekoliko sekundi raspolažete sredstvima na vašem nalogu.
 • MasterCard – Korišćenje MasterCard platnih kartica pruža kladioničarima u Srbiji mogućnost brzih i sigurnih transakcija prilikom klađenja u online kladionicama. Zahvaljujući globalnom priznanju i reputaciji MasterCard brenda, igrači mogu lako izvršiti uplate na svoje kladioničarske naloge.
 • Maestro kartice – Ovo su platne kartice koje se često izdaju u saradnji sa lokalnim bankama u Srbiji i podržane su u skoro svim online kladionicama u Srbiji. Zahvaljujući sigurnosnim merama koje podržava Maestro tehnologija, korisnici mogu uživati u visokom nivou zaštite svojih podataka i privatnosti tokom transakcija za online kladjenje.

Ove metode plaćanja su obično brze i efikasne, sa minimalnim ili niskim naknadama za obradu transakcija. Takođe, korisnici mogu koristiti svoje platne i kreditne kartice kako za uplate, tako i za isplate dobitaka.

Uzimajući u obzir brzinu transakcija i jednostavnost korišćenja, platne i kreditne kartice su popularan način uplate depozita u online kladionicama u Srbiji.

Elektronski novčanici – U porastu je broj online kladionica koje prihvataju ovu metodu

Elektronski novčanici, kao što su Skrill, Neteller, iPay i druge slične opcije, su u porastu kao popularan način plaćanja u online kladionicama u Srbiji. Elektronski novčanici omogućavaju korisnicima da jednostavno i brzo uplaćuju depozite na svoje kladioničarske naloge, kao i da isplaćuju dobitke na svoje elektronske novčanike.

Prednost korišćenja elektronskih novčanika je što korisnici ne moraju unositi podatke sa svojih platnih ili kreditnih kartica na online platforme, što može povećati sigurnost njihovih finansijskih informacija. Takođe, transakcije putem elektronskih novčanika obično su brze, sa minimalnim ili niskim naknadama za obradu.

Mnoge online kladionice u Srbiji prihvataju elektronske novčanike kao metodu plaćanja, što omogućava korisnicima veću fleksibilnost u izboru opcija za uplate i isplate. Elektronski novčanici takođe omogućavaju korisnicima da lako prebacuju sredstva između različitih online kladioničarskih naloga ili da koriste sredstva za druge online transakcije.

Vaučeri za uplatu na nalog u online kladionicama u Srbiji

Vaučeri su takođe popularna metoda plaćanja u online kladionicama u Srbiji. Postoje različite vrste vaučera koji se mogu koristiti za uplatu na naloge u online kladionicama, kao što su A Vaučer i iPay vaučer.

A Vaučer je sistem plaćanja koji omogućava korisnicima da uplate novac na svoj nalog u kladionici tako sto ce prodavcu izdiktirati kod koji se nalazi na njihovom nalogu u sekciji uplata depozita A vaucerom. Dakle, nemojte diktirati kod vašeg naloga, već je potrebno da na nalogu odete na uplatu, a zatim odaberete opciju A vaucet i taj kod izdiktirate. Maloprodajna mesta gde mozete koristiti A vaučer za uplatu depozita na kladionicu se nalaze na mnogim mestima u Srbiji, i trenutno broji vise od 1000 terminala za uplatu.

iPay vaučer je još jedna popularna opcija za uplatu u online kladionicama u Srbiji. iPay vaučer je digitalni vaučer koji se može kupiti na mnogim prodajnim mestima ili online, a zatim koristiti za uplatu depozita na kladioničarski nalog. Korisnici samo trebaju da unesu kod sa iPay vaučera prilikom uplate, i sredstva će biti odmah dostupna na njihovom nalogu. Na ovaj način online kladjenje sa iPay vaučerima je veoma rasprostranjeno medju igračima u Srbiji.

Prednost korišćenja vaučera je što korisnici ne moraju deliti svoje finansijske informacije prilikom uplate na svoj nalog, što može povećati sigurnost. Takođe, vaučeri obično omogućavaju brze transakcije i nemaju dodatne naknade za obradu.

Uplata depozita na maloprodajnim objektima (Moj Kiosk, Tenfore, PaySpot menjačnice)

Uplata depozita na maloprodajnim objektima, kao što su Moj Kiosk, Tenfore, PaySpot menjačnice, takođe je popularna opcija za uplatu u online kladionicama u Srbiji. Ove menjačnice i maloprodajni objekti omogućavaju korisnicima da fizički uplate novac na svoj kladioničarski nalog.

Postupak je obično jednostavan – korisnici mogu da posete jedan od ovih maloprodajnih objekata, prenesu novac na šalteru, i dobiju potvrdu o uplati. Zatim korisnici unose informacije sa potvrde prilikom uplate na svom kladioničarskom nalogu, i sredstva će biti dostupna za korišćenje. Prednost uplata na online kladionice u maloprodajnim objektima jeste ta što veoma često možete uplatiti manji iznos depozita od onog koji je predvidjen za uplate platnim karticama. Tako, na primer, uplata depozita u Tenfore maloprodajnim objektima limitirana je na minimum 100 dinara.

Ova opcija može biti privlačna za korisnike koji preferiraju fizičku uplatu novca ili nemaju pristup drugim metodama plaćanja, kao što su platne kartice ili elektronski novčanici. Takođe, uplate na maloprodajnim objektima obično su brze i sredstva su dostupna odmah na korisničkom nalogu.

mCash – Uplata depozita putem mobilnog telefona

mCash je popularna mobilna aplikacija koja omogućava igračima u Srbiji jednostavno vršenje uplata na svoje naloge u online kladionicama. Ova inovativna usluga pruža praktičan način za obavljanje uplata na kladionicu putem mobilnog telefona, omogućavajući korisnicima da brzo i sigurno uplate novac.

Bez potrebe za unošenjem bankovnih podataka ili kartičnih informacija, mCash transakcije se izvršavaju putem mobilnog broja, što pruža dodatnu sigurnost i privatnost. Uz jednostavno preuzimanje i korišćenje mCash aplikacije, kladioničari mogu brzo iskoristiti ove benefite.

Često postavljana pitanja

Kako mogu uplatiti depozit na svoj online nalog u kladionici u Srbiji?

Uplatu depozita možete obaviti putem različitih metoda, kao što su kreditne kartice, debitne kartice, e-novčanici (npr. Skrill), bankovni transferi ili pre-paid kartice, zavisno od opcija koje nudi vaša online kladionica.

Koliko je sigurno izvršiti online uplatu depozita?

Online uplata depozita obično koristi visoke standarde sigurnosti, uključujući šifriranje podataka, kako bi zaštitila vaše financijske informacije. Međutim, uvek je preporučljivo koristiti pouzdane i sigurne online kladionice koje imaju licencu za rad na teritoriji Republike Srbije.

Koliko dugo traje proces online uplate depozita?

Vreme obrade online uplate depozita može varirati zavisno od odabrane metode plaćanja i politici online kladionice. Obično se većina uplata depozita obrađuje odmah, dok bankovni transferi mogu potrajati nekoliko radnih dana.

Postoji li minimalan ili maksimalan iznos depozita koji mogu uplatiti?

Da, kladionice obično postavljaju minimalni i/ili maksimalni iznos depozita koji možete uplatiti. Ti iznosi se mogu razlikovati zavisno od metode plaćanja ili politike online kladionice. Obično se iznos minimalne uplate na nalog kreće od 100 do 500 dinara.

18+ Kladjenje u online kladionicama i igranje igara na sreću mogu biti veoma zabavni. Kada se kladite za pravi novac budite svesni da uvek postoji rizik da izgubite novac. Zbog toga je veoma važno da igrate odgovorno, a ukoliko imate bilo kakvih poteškoća savetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

© Copyright 2023 Online kladionice u Srbiji | BetKladionica.rs