MaxBet bonus bez uslova – Poklon tiket od 1000 dinara

Home » MaxBet bonus bez uslova – Poklon tiket od 1000 dinara

Još jedan sjajan bonus dobrodošlice za nove igrače ovaj put vam poklanja MaxBet kladionica. Bonus važi za sve novoregistrovane igrače i sve što je potrebno da uradite da biste dobili ovaj bonus jeste da se registrujete i verifikujete nalog. Nema depozita, nema dodatnih uslova. Zvuči sjajno, ali ipak hajde da se osvrnemo na uslove koji prate ovaj bonus jer to morate svaki put da proverite.

Bonus bez uslova – Da li je to stvarno tako?

Ovaj put izgleda da zaista i jeste. MaxBet kladionica je poznata po tome što ne postoje sitna slova i uvek su uslovi bonusa transparentni. Svakako da postoje uslovi koji prate ovaj bonus dobrodošlice, i savetujemo vam da pre nego što poletite da registrujete nalog pogledate koji su uslovi i na šta se odnose.

MaxBet bonus

MaxBet kladionica

Bonus tiket 1000 dinara za nove igrace

Sve što je potrebno da uradite jeste da kliknete na link i registrujete nalog putem ovog linka.

Uslovi koji prate Maxbet bonus bez uslova:

  • Nakon registracije naloga potrebno je da verifikujete vaš nalog i u roku od 24 časa će vam se pojaviti poklon tiket u vrednosti od 1000 dinara koji možete odigrati.
  • Besplatan tiket na MaxBet kladionici možete odigrati u roku od 7 dana od dana kada vam je bonus dodeljen.
  • Minimalna ukupna kvota na poklon tiketu je potrebno da bude minimum 5.00. Dakle možete vezivati parova koliko vi želite i možete napraviti kvotu koliku god želite.
  • Svi igrači koji se putem ovog linka registruju i osvoje poklon tiket, ne gube pravo na još jedan Maxbet bonus dobrodošlice a to je 10 dana besplatnog kladjenja.
  • Promocija je ograničena na jednu osobu, jedan mail i jednu IP adresu.
  • Na promociju se primenjuju sva važeća opšta pravila i uslovi MaxBet kladionice.

Kao što smo i napomenuli u tekstu nema skrivenih uslova, važe opšti uslovi i upravo je to razlog zašto se MaxBet nalazi u top 5 online kladionica u Srbiji.

Poklon tiket od 1000 dinara u Maxbet kladionici – Da li da uzmem ovaj bonus?

Ukoliko se registrujete i preuzmete ovaj poklon tiket nemate bukvalno ništa da izgubite. Za vas će i dalje važiti ostale promocije, kao i aktuelni bonus dobrodošlice.

Ovo je zaista pravi poklon, pravi bonus za registraciju bez uslova i ukoliko nemate otvoren nalog u MaxBet kladionici, možda je sada trenutak da razmislite da otvorite nalog.

MaxBet bonus bez uslova

Maxbet kladionica je stvarno jedna od boljih online kladionica u Srbiji, potpuno legalna i proverena, a imaju i veoma dobru i brzu aplikaciju za kladjenje.

Sama registracija naloga je veoma jednostavna i brza. Samo je potrebno da kliknete na link i popunite kontakt formu za registraciju. Ispratite dalje korake, i za nekoliko minuta imaćete pravo da odigrate bonus tiket od 1000 dinara. Sve što je potrebno da uradite nakon registracije jeste verifikacija MaxBet naloga, koju možete odraditi sa vašeg mobilnog telefona.

Kako da verifikujete MaxBet nalog?

Nakon što ste registrovali nalog, možete odmah iskoristiti priliku za ovaj bonus bez uslova i verifikovati nalog. Verifikacija naloga je omogućena preko mobilnog telefona ukoliko kod sebe imate ličnu kartu.

Potrebno je da pokrenete proces verifikacije na Maxbet nalogu i zatim ispratite nekoliko kratkih koraka koji uključuju to da slikate svoju ličnu kartu. Verifikacija naloga služi da potvrdite svoj identitet, jer nije dozvoljeno kladjenje osobama mladjim od 18 godina.

U roku od 24 časa od verifikacije naloga, poklon vam stiže. Pametno iskoristite poklon tiket, i nadamo se da će biti dobitan. Svakako možete odigrati i sistemski tiket od nekoliko parova, jer nigde u uslovima nije navedeno da sistemske tikete ne možete igrati sa ovim bonusom. U svojim ranijim tekstovima već sam vam davao savete kako da odigrate sistem kladionice.

Srećno!

18+ Kladjenje u online kladionicama i igranje igara na sreću mogu biti veoma zabavni. Kada se kladite za pravi novac budite svesni da uvek postoji rizik da izgubite novac. Zbog toga je veoma važno da igrate odgovorno, a ukoliko imate bilo kakvih poteškoća savetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

© Copyright 2023 Online kladionice u Srbiji | BetKladionica.rs