efbet kladionica
9.5

efbet kladionica

Bonus dobrodošlice 20.000 dinara
Kladi se
Bonus dobrodošlice 20.000 dinara
Home » efbet kladionica

Efbet kladionica je pravi izbor za igrače iz Srbije. Potpuno legalna online kladionica u Srbiji koja novim igračima daje bonus dobrodošlice do 20.000 dinara. Registrujte nalog ili instalirajte efbet aplikaciju i sami se uverite.

Efbet kladionica – Detaljna recenzija i iskustva drugih igrača

Efbet kladionica je nova online kladionica u Srbiji koja vam nudi mogućnost da osvojite do 20.000 dinara bonus dobrodošlice. Sve što je potrebno da uradite kako bi preuzeli bonus jeste da registrujete nalog na efbet website-u ili da preuzmete efbet aplikaciju. Međutim, svakako je veoma važno da pogledate efbet recenziju napravljenu nakon detaljnih analiza i testiranja od strane tima iskusnih kladioničara koji analiziraju online kladionice u Srbiji.

U ovom tekstu obuhvatili smo sve najbitnije aspekte koji mogu biti od značaja prilikom online klađenja. Naše mišljenje o svim neophodnim funkcionalnostima, o kvalitetu efbet bonusa, korisničkoj podršci, kao i o dostupnim mobilnim aplikacijama. Pa da počnemo.

Funkcionalnost opcija i dizajn efbet kladionice

Efbet kladionica ima jednostavan interfejs koji će vam omogućiti lako snalaženje prilikom online klađenja i postavljanja vaših uloga. Efbet nalog je veoma lako kreirati i sve što je potrebno da uradite jeste da kliknete na ponudjen link na našem website-u, odete na dugme registruj se i popunite odgovarajuća polja.

efbet registracija

Nakon što ste kreirali nalog u efbet kladionici, ukoliko želite da se kladite potrebno je da uplatite novac. Više o načinima na kojima možete izvršiti uplatu na efbet nalog možete pročitati u nastavku teksta.

Efbet bonus

Efbet

Bonus dobrodoslice za nove igrace

Da biste odigrali prvi tiket nakon uplate depozita potrebno je da odaberete vaše tipove. Meni na nalogu je veoma dobro organizovan i sve možete jednostavno pronaći. Postoji opcija sortiranja liga i takmičenja, koja će vam omogućiti da veoma brzo pronađete utakmice na koje se želite kladiti.

efbet kladionica homepage

Efbet bonusi i promocije za nove igrače

Kako bi vam ugodjaj bio potpun, efbet kladionica se potrudila da svoje nove igrače nagradi bonusom dobrodošlice. Ukoliko ste nov igrač u efbet kladionici, stičete pravo da dobijete bonus dobrodošlice do 20.000 dinara nakon prve uplate depozita. Dakle, za uplatu prvog depozita na efbet nalog dobijate bonus u iznosu prve uplate do 20.000 dinara.

Kako biste online bonus kladionice mogli da unovčite potrebno je da obrnete sredstva dobijenog bonusa 4 puta (rollover 4x). Kada uporedimo ove uslove sa drugim online kladionicama u Srbiji, primetićemo da su uslovi daleko povoljniji u odnosu na ponudu drugih online kladionica. Na primer, rollover u Mozzart kladionici je 5x, dok je u MaxBet kladionici 6x, a u SuperBet kladionici čak 10x.

efbet bonus dobrodoslice

Stvarno se isplati otvoriti nalog u efbet kladionici i iskoristiti neverovatne mogućnosti koje vam pruža ova nova online kladionica u Srbiji.

Pored bonusa dobrodošlice efbet kladionica u ponudi ima i druge promocije. Jedna takva specijalna ponuda efbet kladionice jeste i ponuda specijalnih kvota na određene utakmice tokom dana. Naime, efbet se potrudio da ponudi veće kvote za popularne utakmice za klađenje među igračima iz Srbije.

Efbet bonus

Efbet

Bonus dobrodoslice za nove igrace

Efbet aplikacija – Dostupna i za Android i iOS uređaje

Ukoliko ste ljubitelj klađenja sa mobilnog telefona, onda vam je verovatno veoma bitno da imate funkcionalnu aplikaciju za klađenje. Efbet aplikacija je veoma funkcionalna i brza i sve opcije koje imate na kladioničarskom nalogu dostupne su i na efbet aplikaciji.

Ukoliko imate Android mobilni telefon, veoma lako je instalirati aplikaciju koju možete pronaći na Play store-u. Takođe, link za skidanje aplikacije nalazi se i na sajtu kladionice. Sam proces skidanja i instaliranja aplikacije je veoma brz i jednostavan i za par minuta aplikacija će biti instalirana. S obzirom da je prethodno potrebno registrovati nalog, nakon instaliranja aplikacije potrebno je jedino da se ulogujete.

Ukoliko vam je potrebna efbet aplikacija iPhone, sam proces instaliranja je malo drugačiji. Ono što je potrebno da uradite jeste da na vašem iCloud nalogu promenite region, kako biste mogli na iStore-u da pronađete efbet iPhone aplikaciju. Nakon instaliranja aplikacije za iPhone, vaš region možete vratiti na Srbiju.

Opcije plaćanja – efbet uplate i isplate dobitaka

S obzirom da je efbet u Srbiji isključivo online kladionica, uplate depozita možete izvršiti online, putem određenih dostupnih vaučera ili u maloprodajnim objektima širom zemlje sa kojima efbet kladionica ima potpisan ugovor.

Svakako je najrasprostranjenija metoda uplate depozita u online kladionicama putem platnih kartica. Dostupne su vam uplate na efbet nalog pomoću Visa kartice, Master kartica, Dina i maestro. Dakle, sve što vam je potrebno jeste platna kartica i možete potpuno sigurno uplatiti depozit na efbet nalog.

Ukoliko pak niste ljubitelj koriščenja platnih kartica za online plaćanja, uplatu na efbet kladionicu možete izvršiti kupovinom A vaučera. Sam proces uplate je veoma jednostavan, na vašem efbet nalogu imate personalizovan kod za A vaučer koji je potrebno izdiktirati prodavcu u maloprodajnom objektu gde se mogu kupiti A vaučeri.

Još jedan od mogućih načina uplate na ovu online kladionicu jeste putem uplatnice. Potrebno je da popunite uplatnicu i uplatite je bilo u pošti, menjačnici, ili bilo kom objektu koji je zadužen za platni promet. Jedina mana ove metode uplate depozita na efbet nalog jeste ta što je potrebno 1-3 dana da vam se novac nađe na vašem korisničkom nalogu.

Kvote u efbet online kladionici

Kada se govori o kvotama i kladioničarskim marginama u online kladionicama u Srbiji možemo primetiti da su online kladionice u Srbiji poprilično konkurentne sa ponudom. Ne zaostaju za svetskim kladionicama, tako da je to slučaj i sa efbet kladionicom.

U poredjenju sa Mozzart, MaxBet, ili Meridian kladionicom, efbet kvote su poprilično konkurentne. Ukoliko poredimo ovu online kladionicu sa nekim manje poznatim kladionicama u Srbiji ili lokalnim kladionicama, možemo zaključiti da efbet kladionica ima mnogo veće kvote za klađenje.

Nakon detaljnog testiranja jednog takmičarskog kola, ustanovili smo da su kvote za konačan ishod u efbet kladionici za lige petice izuzetno visoke, i u nekim slučajevima su bile i najviše koje se mogu pronaći u online kladionicama u Srbiji. Ukoliko ste ljubitelj klađenja na singl utakmice, onda je ova kladionica kao stvorena za vas.

Korisnička podrška

Ukoliko vam je potrebna korisnička podrška prilikom registracije naloga, uplate depozita ili imate bilo koje drugo pitanje postoji nekoliko načina na koje možete kontaktirati efbet korisničku podršku.

Svakako je veoma bitno da znate da vam je korisnička podrška na raspolaganju 24 časa svakog dana. Možete se obratiti pozivanjem telefonskog broja 011/4418800, možete poslatio mail ili kontaktirati efbet putem live chata. Mi vam svakako predlazemo live chat opciju, kao jednu od najbržih i najjednostavnijih načina da dođete do odgovora koji su vam potrebni.

efbet live chat

Uživo klađenje na efbet kladionici

Kada je u pitanju efbet uživo klađenje bitno je napomenuti prednosti i mane sa kojima se korisnici suočavaju prilikom online klađenja. Ono što je najbitnije jeste da se kvote menjaju i ažuriraju veoma brzo i sam proces uplate tiketa za uživo klađenje je veoma jednostavan.

Verovatno ste se dosta puta susretali na online kladionicama sa nemogućnošću da uplatite tiket uživo i da vam je potrebno da kliknete nekoliko puta kako biste odigrali tiket. Kod efbet aplikacije to nije slučaj. Sve funkcioniše besprekorno i uživo klađenje u ovoj kladionici je dovedeno do savršenstva.

Pored brze funkcionalnosti postoji i grafički prikaz statističkih podataka koji vam olakšava odluku na koji tip da se kladite. Ukoliko ste ljubitelj uživo klađenja dok gledate utakmicu, na efbet kladionici možete gledati utakmice koje su u ponudi. Efbet kladionica se potrudila da vam obezbedi mnoštvo live streaming utakmica, koje će samo poboljšati vaše iskustvo sa ovom kladionicom.

efbet uzivo kladjenje

Konačan utisak o efbet kladionici

Kao što možete videti iz efbet recenzije, naš tim eksperata obavio je kompletnu analizu efbet kladionice i utisci su i više nego dobri. Sam korisnički interfejs je na zavidnom nivou, i online klađenje u efbet kladionici je pravo uživanje. Sve funkcionalnosti koje su vam potrebne i nalaze se na efbet nalogu mogu se pronaći i na efbet aplikaciji. Bonus dobrodošlice iznosi 20.000 dinara, dok su uslovi za obrtanje bonusa 4x, a minimalna kvota 1.20.

Iz gore navedenih činjenica o efbet kladionici zaključak je da se radi o proverenoj online kladionici koja će ispuniti sva vaša očekivanja.

Efbet bonus

Efbet

Bonus dobrodoslice za nove igrace

Druge online kladionice u Srbiji koje naš tim preporučuje

Mozzart kladionica – Mozzart kladionica je svakako izuzetno popularna online kladionica u Srbiji i svakako je vredna pomena. Očekuje vas sjajan bonus dobrodošlice i mobilna aplikacija koja besprekorno funkcioniše. Naš tim eksperata detaljno je analizirao ovu kladionicu a više detalja možete pronaći na stranici gde se nalazi recenzija Mozzart kladionice.

MaxBet online kladionica – Ova online kladionica popularna je sve više medju novim igračima iz razloga što u ponudi ima sjajan bonus dobrodošlice za nove igrače. Ukoliko ste ljubitelj kladjenja na košarku detaljna recenzija MaxBet kladionice je svakako mesto gde možete pronaći razloge da posetite ovu kladionicu.

Meridian aplikacija za kladjenje – Svakako još jedna o vodećih online kladionica u Srbiji koja poseduje izuzetnu aplikaciju za kladjenje. Meridian kladionica vas neće ostaviti ravnodušnim, pogotovo ukoliko ste u potrazi za bonusima bez uslova za nove igrače.

Često postavljana pitanja o efbet kladionici

Da li postoji efbet aplikacija?

Da. Efbet aplikacija je dostupna i za Android i za iPhone korisnike. Nakon što kreirate efbet nalog potrebno je instalirati efbet aplikaciju i zatim se ulogovati.

Koji je efbet bonus za nove igrače?

Efbet bonus dobrodošlice za nove igrače iznosi do 20.000 dinara u visini prve uplate. Dakle, ukoliko uplatite 1000 dinara, očekuje vas bonus od 1000 dinara efbet freebet.

Da li je efbet kladionica legalna?

Da. Efbet kladionica potpuno legalno posluje online na teritoriji Republike Srbije pod licencom Uprave za igre na sreću koje je u nadležnosti Ministarstva finansija. Dakle, efbet kladionica ima potpunu licencu za rad i prihvata igrače iz Srbije.

Kako da kontaktiram efbet korisničku podršku?

Efbet korisničku podršku možete kontaktirati na nekoliko načina i na raspolaganju vam je 00-24 svakog dana. Kontakt sa efbet kladionicom možete ostvariti putem telefona, mail-a ili live chat-a, a na raspolaganju su vam i FAQ pitanja na samom sajtu kladionice.

Kladi se
Bonus dobrodošlice 20.000 dinara
10.0
Legalnost
9.0
Mobilne aplikacije
9.0
Bonusi i promocije
10.0
Korisnicka podrska
9.5 Ukupna ocena
18+ Kladjenje u online kladionicama i igranje igara na sreću mogu biti veoma zabavni. Kada se kladite za pravi novac budite svesni da uvek postoji rizik da izgubite novac. Zbog toga je veoma važno da igrate odgovorno, a ukoliko imate bilo kakvih poteškoća savetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

© Copyright 2023 Online kladionice u Srbiji | BetKladionica.rs