Merkur X Tip kladionica
8.8

Merkur X Tip kladionica

Freebet bonus za nove igrače u Srbiji
Home » Merkur X Tip kladionica

Merkur X Tip kladionica je donela pravo osveženje na iGaming tržištu republike Srbije. Iako firma koja je osnovala ovu online kladionicu postoji od davne 1991 godine, sama online kladionica je nova u Srbiji. Kao takva, jasno je da mora da se izbori sa konkurencijom tako da vas očekuje pregršt Merkur X Tip bonus dobrodošlica i raznih funkcionalnosti za online kladjenje. Pogledajte šta je naš tim eksperata za online kladjenje rekao o ovoj kladionici nakon detaljne analize.

Merkur X Tip kladionica – Detaljna recenzija

Merkur X Tip online kladionica je osnovana u saradnji sa nemačkom kompanijom (Gauselmann AG) koja se bavi proizvodnjom aparata za igre na sreću. Kladionica je registrovana u Srbiji i posluje potpuno legalno u skladu sa našim zakonima.

Iako na sajtu Merkur X Tip piše da postoje od 1991.godine, to baš i nije tako. Merkur X Tip kladionicom upravlja kompanija Pionir International koja se bavi aparatima za kockanje i ona postoji od 1991. godine. Sama online kladionica posluje na teritoriji Republike Srbije od 2020 godine.

Naš tim eksperata za kladjenje je uradio detaljnu analizu ove online kladionice i u Merkur X Tip recenziji možete pronaći objašnjena svih funkcionalnosti za kladjenje. Koje su to prednosti a koje mane ove online kladionice. Koje metode uplate depozita možete koristiti na X Tip nalogu. Kako da registrujete nalog u Merkur X Tip kladionici i šta vam je potrebno za verifikaciju naloga.

Ova, kao i sva druga pitanja smo detaljno objasnili u našoj recenziji.

Koje opcije nudi Merkur X Tip kladionica. Saznajte sve detalje

Veb sajt MerkurXtip kladionice odlikuje dobar dizajn, sa dnevnim i noćnim izgledom sajta. Sve bitne opcije poput dugmeta za prijavu ili live chata su jasno istaknute. Imaju aplikaciju za Android i mobilnu verziju sajta, ali je izostala iOS aplikacija.

Početni ekran sajta online kladionice je poprilično šaren. Kada uđete na sajt, malo će biti zbunjujuće, jer nećete odmah videti očekivani deo za sportskim događajima, već panel za izbor vrste igre, sportsko klađenje, kazino, klađenje uživo ili neku drugu popularnu opciju.

Na sajtu pretenduju nijanse plave boje, mada sajt može da se podesi i na svetli mod, gde je sve uglavnom bele boje. Sve se nalazi upravo tamo gde se i očekuje. Izbor sporta levo, tiket desno, registracija i prijava gore desno, a dugme za live chat je jasno obojeno i nalazi se dole desno na ekranu.

Merkur X Tip home page

MerkurXtip ima solidnu ponudu sportova i igara za klađenje. U ponudi svakodnevno ima preko 500 aktivnih sportskih događaja. Pored standardnih sportova tu je i snooker, ragni, stoni tenis, kriket, pikado, MMA i boks. Broj igara za svaki od sportova zavisi od popularnosti sporta, važnosti takmičenja i konkretnog meča, pa tako za najpopularnije fudbalske mečeve broj tipova ide i do 1000.

Interesantno je napomenuti da Merkur X tip pokriva i lokalne fudbalske lige, pa tako nije uskratio zadovoljstvo na klađenje na neki od lokalnih klubova. Trenutno u ponudi ima klađenje na mečeve u okviru Vojvođanske lige Jug, Novosadske lige, Sremske lige ili Srpske lige Istok.

Ekskluzivni bonusi i promocije u Merkurxtip kladionici

Sigurno ste čuli za bonus dobrodošlice MerkurXtip kladionice, obzirom na agresivno reklamiranje poslednjih meseci. U pitanju je bonus dobrodošlice u odnosu na uplaćen iznos i očekuje vas izvrstan freebet za nove igrače. Verovatno vam je poznata fraza “Wow, kakav nalog”. Promocije koje Merkur X Tip kladionica nudi svojim igračima će upravo tu rečenicu izmamiti od vas. Bićete prijatno iznenadjeni ponudom bonusa u ovoj online kladionici.

Merkur X Tip Bonusi

Pored freebet bonusa dobrodošlice Merkur bonusi su svakako nešto što će vas ostaviti bez daha. Veoma česti i inovativni bonusi su upravo ono što izdvaja ovu kladionicu u odnosu na druge online kladionice u Srbiji.

Pored aktuelnih bonusa uvek je u ponudi Cash Back bonus koji vam vraća ulog ukoliko promašite jedan par. Iznos cashback bonusa zavisi od ukupne pogodjene kvote i kreće se od ulog x1 do ulog x100. Takodje, veoma su česti turniri gde Merkur kladionica nagradjuje igrače za najduži pogodjeni tiket. U opticaju su veoma vredne dnevne nagrade.

Pored raznih bonusa koje Merkurxtip ima u ponudi, postoji i Cash Out funkcionalnost koja vam omogućuje da naplatite tiket ukoliko čekate jedan par na tiketu. U svakom trenutku koristeći ikonicu Cash Out možete videti koliko vaš tiket vredi i zatražiti isplatu tog iznosa. Ova opcija je stvarno neverovatna i samo svedoči o tome koliko Merkur X Tip kladionica prati svetske betting trendove.

Merkur Cash Out

Mobilna aplikacija Merkur X Tip kladionice: Sve opcije na dohvat ruke

Merkur X Tip online kladionica ima aplikaciju za Android mobilne uređaje i ima mobilnu verziju sajta. Da je Merkur X Tip još uvek mlada kladionica pokazuje i činjenica da nema aplikaciju za iOS mobilne uređaje. Ovo nadomešćuje prethodno pomenutom mobilnom verzijom sajta. Mada, iz proverenih informacija smo saznali da će Merkur aplikacija za Apple vrlo brzo biti dostupna igračima u Srbiji.

Sve verzije MerkurXtip platforme su identične po funkcijama koje pružaju. Jedina razlika je izgled zbog smanjenog ekrana mobilnih uređaja, ali sam princip rada, pa čak i početna strana su isti kao kod desktop verzije sajta. Medjutim, pre nego što instalirate Android aplikaciju potrebno je da registrujete nalog na sajtu kladionice.

Merkur X Tip regitracija naloga

Sam proces registracije naloga poprilično je brz i jednostavan, kao i samo instaliranje mobilne aplikacije. Aplikaciju za Android ćete naći kao prvu ponuđenu opciju kada uđete u mobilnu verziju sajta, i za sada je nije moguće naći u Play Store prodavnici.

Načini uplate depozita i isplate dobitaka

Opcije za plaćanje kod Merkur X tip online kladionice su standardne za naše tržište i tu nema posebnih iznenađenja. Već je poznat problem malog broj metoda isplate, ali i ovo je normalno uzimajući u obzir naše malo tržište koje još uvek nije dovoljno razvijeno.

Uplatu u MerkurXtip možete obaviti platnim karticama Visa, MaestroCard, MasterCard i DinaCard, na bilo kom uplatnom mestu MerkurXtip, na lokacijama Alta Pay, putem iPay vačera i uplatnicom u banci, pošti ili preko elektronskog bankarstva.

Minimalni iznos za uplatu je 500 dinara, uplata će odmah biti registrovana na vašem nalogu, a ne postoje nikakve provizije.

Za isplatu su dostpuna dva načina, na vaš tekući račun i na šalteru u kladionici. Ovo ne bi trebao da bude veliki problem, jer MercurXtip ima blizu 100 kladionica u Srbiji. Minimalni iznos za isplatu putem tekućeg računa je 500 dinara, a vreme obrade transakcije je od 1-3 radna dana.

Merkur kvote i kladioničarske margine za najpopularnije sportove

Kada se bira online kladionica u kojoj ćete otvoriti svoj nalog, onda su kvote jedan od bitnijih elemenata kod donošenja odluke. Merkur X tip je mlada online kladionica, ali kvote to i ne govore o njoj. Upoređivanjem kvota jasno je da su konkurentne, pogotovo za timove koji nisu favorit za pobedu.

Margine idu ispod 3% za neke od važnijih fudbalskih mečeva engelske, španske i francuske lige, pa do oko 7% za ostale fudbalske mečeve. Za košarku margine su između 8 i 9%, dok za tenis ume da pređe 9%. Svakako je evidentan zaključak da ukoliko ste ljubitelj kladjenja na fudbal, MerkurXTip kladionica ima šta da vam ponudi.

Merkurxtip kvote

Sam način pronalaženja igre na koju će se kladiti i grafički prikaz kvota je osmišljen tako da sve bude pregledno i lako dostupno. Iznad osnovnih kvota možete pronaći tabove, gde su sve kvote jasno klasifikovane po kategorijama. Tako da, ako na primer, želite da vidite kvote na golove, vrlo lako možete pronaći igre koje vas interesuju.

Online korisnička podrška u Merkur kladionici

MerkurXtip je online kladionica koja u ovom obliku postoji tek oko godinu dana. U vlasništvu je moćne nemačke kompanije koja se bavi proizvodnjom i prometom aprata za igre na sreću, pa se takva investicija novca oslikava na korisničku podršku. U ponudi je kompletan paket načina kontakta korisničke podrške.

  • Call centar na brojeve telefona 021/2107444 i 0800/525-526
  • e-mail [email protected]
  • Live chat

Radno vreme korisničke podrške je od 08:00 – 00:00 časova.

Merkur X Tip kontakt

Kontaktirali smo korisničku podršku kako bismo mogli bojle oceniti uslugu i možemo reći da smo agenta dobili relativno brzo i da je uspeo da nam odgovori na sva pitanja. Agent koji nam se javio bio je izuzetno ljubazan i ono što je najbitnije veoma kompetentan da nam odgovori na sva pitanja koja smo imali. A verujte nam, da naš tim baš ume da postavi stručna pitanja kada je online kladjenje u pitanju.

Ovo je mlada online kladionica i ima još vremena da poboljša svoju korisničku podršku u smislu uvođenja Viber, WhatsApp ili Telegram kontakta.

Uživo kladjenje na Merkur X Tip nalogu

Kada govorimo o uživo kladjenju u Merkur X Tip kladionici možemo reći da je naš prvi utisak fantastičan. Sve je jasno i pregledno, a ono što je najbitnije jeste da se live tiket uplaćuje veoma brzo i da nema čestih promena kvota. Dakle, kada se nalazite na sekciji uživo kladjenje veoma brzo možete uplatiti tiket uživo.

Merkur X Tip kvote na uživo kladjenje su konkurentne na tržištu Republike Srbije, a kladioničarska margina ove online kladionice u proseku iznosi 6.2%. Naravno, kvote za uživo kladjenje su mnogo bolje na fudbalske utakmice i na neke od najpopularnijih mečeva se kreću do čak 3%.

Pored ovih veoma bitnih stvari za uživo kladjenje, važno je napomenuti da vas u Merkur X Tip kladionici očekuje i veliki izbor live stream utakmica. Sve utakmice koje imaju live stream opciju označene su sa Play buttonom i veoma lako možete pronaći utakmice koje želite da gledate.

Merkur prenosi uzivo

Merkur X Tip online kladionica: Pregledajte naš ukupan utisak

Merkur X Tip je online kladionica koja pruža kladioničarima u Srbiji mogućnost uzbudljivog klađenja na različite sportske događaje. Sa svojom licencom za klađenje, Merkur X Tip obezbeđuje sigurno i regulisano online kladjenje za igrače u Srbiji.

Ova online kladionica, kao i svaka, ima svoje prednosti i nedostatke. Svakako je jedan od ključnih nedostataka taj što ne postoji iOS aplikacija, medjutim ukoliko ste korisnik Android uredjaja na vas ovo nema uticaj. Merkur X Tip kvote su konkurentne nekim svetskim kladionicama, posebno kada posmatramo lige petice.

Bonusi dobrodošlice u vidu freebet bonusa su veoma česti za nove igrače i MerkurXTip se trudi da privuče što više igrača u Srbiji. Svakako da imaju šta da ponude svim kladioničarima, jer se radi o online kladionici koja vodi računa o potrebama svojih korisnika.

Ukupno gledano, Merkur X Tip pruža solidno iskustvo klađenja online. Naš tim eksperata bio je zadivljen funkcionalnostima u ovoj online kladionici i kako su neke stvari na nalogu olakšane igračima. S toga je ova online kladionica, iako nova na tržištu Srbije, ocenjena izuzetno visokom ocenom.

Slične online kladionice u Srbiji koje vam se mogu svideti

Ukoliko se nakon čitanja naše recenzije o Merkurxtip kladionici još uvek razmišlate da li da otvorite nalog u ovoj online kladionici, predlažemo da pogledate naše ostale recenzije o online kladionicama. Izdvajamo vam 3 online kladionice za igrače iz Srbije koje vam mogu biti interesantne.

Superbet kladionica – Ovo je nova online kladionica u Srbiji koja u ponudi ima sjajan bonus dobrodošlice za nove igrače. Pored čestih promocija na raspolaganju vam je veoma dobra mobilna aplikacija. Naš tim eksperata za kladjenje ovu online kladionicu je ocenio izuzetno visokom ocenom i predlažemo da pogledate o kakvoj kladionici je reč.

Mozzart kladionica – Svakako jedna od najpopularnijih online kladionica u Srbiji koja uvek u ponudi ima sjajne bonuse za nove igrače. Pogledajte kako je naš tim ocenio Mozzart kladionicu.

Soccerbet kladionica – Ova online kladionica ima svojih prednosti i mana. Mnogi igrači iz Srbije hvale ovu platformu za kladjenje, a naš tim je pripremio detaljnu recenziju u kojoj su objašnjene sve funkcionalnosti.

Često postavljana pitanja

Da li postoji u kladionici Merkur X tip bonus dobrodošlice?

Da, i zavisi od iznosa prve uplate. Bonus se kreće od 3000 dinara do 10000 dinara, mada je bonus dobrodošlice podložan čestim promenama i potrebno je da proverite tačan iznos koji vas očekuje nakon registracije naloga.

Kako mogu da kontaktiram korisničku podršku?

Korisničku podršku možete dobiti preko call centra, email-a ili live chat-a. Jedina mana jeste radno vreme koje je ograničeno na 08:00 do 00:00.

Da li postoji Merkurxtip mobilna aplikacija?

Da, postoji mobilna aplikacija za Android i mobilna verzija sajta. U skorijem planu je puštanje u rad Apple mobilne aplikacije za kladjenje.

Da li je Merkur X Tip legalna i licencirana online kladionica u Srbiji?

Da, Merkur X Tip je licenciran operater za klađenje u Srbiji. Poseduju važeću licencu koju je izdala nadležna regulatorna agencija za igre na sreću u Srbiji.

Kakva su iskustva ostalih igrača sa Merkur X Tip kladionicom?

Iskustva korisnika sa Merkur X Tip kladionicom mogu biti različita. Mnogi korisnici su zadovoljni širokim izborom sportskih klađenja, konkurentnim kvotama i brzim isplatama. Medjutim, postoji mali broj onih koji nisu zadovoljni metodama isplate, ali to smo već napomenuli kao jedan od velikih nedostataka u skoro svim online kladionicama u Srbiji.

Postoji li mogućnost klađenja uživo na Merkur X Tip platformi?

Da, Merkur X Tip omogućava klađenje uživo na brojne sportske događaje. Korisnici mogu pratiti utakmice uživo i postavljati klađenja tokom trajanja mečeva.

Da li postoji bonus lojalnosti u Merkur X Tip kladionici?

Sam bonus lojalnosti kao takav ne postoji, medjutim Merkur X Tip kladionica se trudi da sve svoje lojalne igrače nagradjuje specijalnim bonusima.

9.0
Legalnost
8.0
Mobilne aplikacije
9.0
Bonusi i promocije
9.0
Korisnicka podrska
8.8 Ukupna ocena
18+ Kladjenje u online kladionicama i igranje igara na sreću mogu biti veoma zabavni. Kada se kladite za pravi novac budite svesni da uvek postoji rizik da izgubite novac. Zbog toga je veoma važno da igrate odgovorno, a ukoliko imate bilo kakvih poteškoća savetujemo vam da potražite stručnu pomoć.

© Copyright 2023 Online kladionice u Srbiji | BetKladionica.rs